ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νέοι διορισμοί από Υπουργικό - Όλες οι αποφάσεις

Ενέκρινε τον κατ’ εξαίρεση διαχωρισμό 11 οικοπέδων

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Υπουργικό Συμβούλιο συνήλθε σήμερα υπό την προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη. Λήφθηκαν οι εξής αποφάσεις:

To Yπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τον κατ’ εξαίρεση διαχωρισμό 11 οικοπέδων μέσω του Στεγαστικού Σχεδίου Διάθεσης Οικοπέδων σε Οικογένειες με Χαμηλά Εισοδήματα, σε κρατικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Αγίας Βαρβάρας έχει  διαβιβάσει σχετικό κατάλογο στο Υπουργείο Εσωτερικών με οικογένειες από την κοινότητα που επιθυμούν να τους παραχωρηθεί κρατικό οικόπεδο στην Αγία Βαρβάρα για ανέγερση της κατοικίας τους.

To Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε τη διοργάνωση στην Κύπρο, την Άνοιξη του 2022 του Φόρουμ για τη Δημοκρατία, καθώς και των Εργαστηρίων Ιδεών και του Εκκολαπτηρίου για τη Συμμετοχική Δημοκρατία που θα προηγηθούν του Φόρουμ. Σκοπός του Φόρουμ είναι να αναδείξει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η σύγχρονη δημοκρατία προωθώντας τη δημόσια συζήτηση μεταξύ όλων των εμπλεκομένων. Το Υπουργικό Συμβούλιο εξουσιοδότησε τον Επίτροπο του Πολίτη όπως αναλάβει όλες τις απαιτούμενες διεργασίες για την πραγματοποίηση του Φόρουμ.  

To Yπουργικό Συμβούλιο αποφάσισε επίσης τον διορισμό του Συμβουλίου Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959 για τετραετή θητεία: Ανδρέας Μαϊμαρίδης (Πρόεδρος), Δημήτρης Ταλιαδώρος, Βίκτωρας Τσίγκη, Φρίξος Κλεάνθους Γεωργία Κούμα, Παναγιώτης Κάρυου, Χάρης Αλεξάνδρου, Κυριάκος Χατζησάββα και Αριστείδης Παναγίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση