ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Νικόλας: Aν εφαρμοστούν οι λύσεις του ΕΛΑΜ, η Κύπρος θα πλημμυρίσει μετανάστες.

Η δήλωση του Προέδρου του ΔΗΚΟ για το μεταναστευτικό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με βολές προς το ΕΛΑΜ, με φόντο το μεταναστευτικό η ανακοίνωση του Νικόλα Παπαδόπουλού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Νικόλας, αν ποτέ εφαρμοστούν οι λύσεις που προτείνει το ΕΛΑΜ, η Κύπρος θα πλημμυρίσει μετανάστες.

Παράλληλα κάνει λόγο για αφέλεια από πλευράς ΕΛΑΜ, προσθέτοντας ότι η μόνη πολιτική στο μεταναστευτικό που φέρνει αποτέλεσμα, είναι η εφαρμογή των προτάσεων για το μεταναστευτικό, που το ΔΗΚΟ είχε προτείνει από το 2017.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Το ΕΛΑΜ καπηλεύεται τη δικαιολογημένη ανησυχία της κοινωνίας για το μεταναστευτικό. Η τραγική ειρωνεία όμως είναι ότι, αν ποτέ εφαρμοστούν οι λύσεις που προτείνει το ΕΛΑΜ, η Κύπρος θα πλημυρίσει μετανάστες.Το ΕΛΑΜ προτείνει να δοθεί Κυπριακό διαβατήριο σε κάθε μετανάστη που ήρθε ή και που θα έρθει στο νησί μας, για να μπορούν δήθεν, να φύγουν από την Κύπρο. Το αποτέλεσμα αυτής της πρότασης του ΕΛΑΜ θα είναι ότι, σε χρόνο ρεκόρ χιλιάδες μετανάστες θα μπουν στις βάρκες για να έρθουν στην Κύπρο.Με την ούτω καλούμενη «λύση» του ΕΛΑΜ, θα γίνουμε ο πιο ελκυστικός προορισμός μεταναστών στην Ευρώπη. Το ΕΛΑΜ νομίζει ότι με το διαβατήριο που θα δώσει στους μετανάστες, θα μπουν στα αεροπλάνα και θα πάνε στην υπόλοιπη Ευρώπη. Η αφέλεια του είναι επικίνδυνη. Μετά βεβαιότητας, οι εταίροι μας θα τους μπλοκάρουν στην Κύπρο και οι μετανάστες, με το διαβατήριο πια στο χέρι, θα μας μείνουν στην Κύπρο, καθώς δεν θα μπορούμε πλέον να τους απελάσουμε, αφού θα κρατάνε κυπριακό διαβατήριο! Με μαθηματική ακρίβεια, οι προτάσεις του ΕΛΑΜ στο μεταναστευτικό, θα αυξήσουν δραματικά τις ροές και θα μας φέρουν σε σύγκρουση με την Ε.Ε.Η μόνη πολιτική στο μεταναστευτικό που φέρνει αποτέλεσμα, είναι η εφαρμογή των προτάσεων για το μεταναστευτικό, που το ΔΗΚΟ είχε προτείνει από το 2017. Αυτή η πολιτική εφαρμόζεται σήμερα από την Κυβέρνηση και αυτή η πολιτική φέρνει αποτελέσματα. Γι’ αυτό σήμερα φεύγουν περισσότεροι μετανάστες απ’ όσους έρχονται στην Κύπρο, ενώ, είναι η αξιοπιστία της κυβέρνησης εντός της Ε.Ε. που οδήγησε στη συμφωνία για το μεταναστευτικό με τον Λίβανο.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση