ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νικόλας για Χατζηγιάννη: Οφείλουμε να προσέχουμε τις αναρτήσεις μας

Μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα μας, μακάρι αυτά να είναι τα λάθη, αυτά διορθώνονται, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού εκ παραδρομής έκανε μία ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του Υφυπουργείου, προφανώς έγινε κάποιο λάθος, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος για την κίνηση του κ. Χατζηγιάννη, να χρησιμοποιήσει τους επίσημους λογαριασμούς του Υφυπουργείου στο Instagram και το Facebook για να προβάλει την παρουσία του στα γενέθλια του κ. Παπαδόπουλου και να αναρτήσει στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να του τραγουδά το «Happy Birthday».

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή του ΡΙΚ «ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ» ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ είπε, «χρειάζεται προσοχή όταν εκπροσωπούμε οποιοδήποτε θεσμό και οφείλουμε όσοι είμαστε στα κοινά να προσέχουμε και τις αναρτήσεις μας και το τι λέμε. Από την άλλη γίνονται και λάθη, αυτό είναι δεδομένο. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να προχωρούμε. Μακάρι αυτά να είναι τα προβλήματα μας, μακάρι αυτά να είναι τα λάθη, αυτά διορθώνονται. Μακάρι το πρόβλημα να είναι ζήτημα μίας κακής ανάρτησης, είναι πολλές οι προκλήσεις που αυτή τη στιγμή ορθώνονται μπροστά μας και θεωρώ ότι δεν είναι η εικόνα της Κυβέρνησης που θα πρέπει να απασχολεί την Κυβέρνηση αλλά το τι πρέπει να πράξει, ποιες είναι οι λύσεις που πρέπει να δοθούν σε αυτά τα προβλήματα που γονατίζουν συγκεκριμένα νοικοκυριά».

Η εξήγηση του Υφυπουργείου για την ανάρτηση

'Ηταν εκ παραδρομής η ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Υφυπουργείου Πολιτισμού, σχετικά με τη γενέθλια γιορτή του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου, «όπου στην παρουσία όλου του Υπουργικού Συμβουλίου και άλλων πολλών προσκεκλημένων, ο Υφυπουργός Πολιτισμού Μιχάλης Χατζηγιάννης, τραγούδησε τα ''Χρόνια Πολλά'' στον κ. Παπαδόπουλο, με αποτέλεσμα να προκληθούν ποικίλες αντιδράσεις σε ΜΚΔ», αναφέρει το Υφυπουργείο σε ανακοίνωση.

Αναφέρεται ότι ο κ. Χατζηγιάννης «συνηθίζει λόγω της πολύχρονης καλλιτεχνικής του δραστηριότητας να ανεβάζει στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα ΜΚΔ στιγμιότυπα από πολλές σχετικές δραστηριότητες του».

«Σήμερα, μόλις έγινε αντιληπτή η εκ παραδρομής ανάρτηση, ο Υφυπουργός έδωσε οδηγίες να αφαιρεθεί, όπως και έγινε», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Δρομολογούνται αλλαγές για αντικατάσταση Κωμοδρόμου, ενώ αλλαγές προσώπων αναμένονται και στο κεφάλαιο της Χλώρακας
Της Μαρίνας Οικονομίδου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ