ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νικόλας: Επιτέθηκαν αισχρά σε μία 19χρονη γιατί μισούν τον Χριστοδουλίδη

«Όχι εγώ δεν την έχω συστήσει, την γνωρίζω επειδή την γνώρισα στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Μέσα μαζικής ενημέρωσης στοχοποίησαν την κοπέλα για να μας πείσουν ότι αυτή η Κυβέρνηση δεν μπορεί να διορίσει σωστά», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος για το διορισμό της 19χρονης στο Υφυπουργείο Τουρισμού.

Σε δηλώσεις του στην εκπομπή «ALPHA ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ» ο κ. Παπαδόπουλος είπε, «μιλάω για ημερήσιες εφημερίδες που ακόμη δεν έχουν αποδεχτεί ότι κέρδισε τις Προεδρικές Εκλογές ο Νίκος Χριστοδουλίδης, γιατί εκπροσωπούν το παραδοσιακό πολικό κατεστημένο. Σε εκείνους αναφέρομαι και στον αισχρό τρόπο με τον οποίο επιτέθηκαν σε μία 19χρονη φοιτήτρια γιατί μισούν τον Νίκο Χριστοδουλίδη».

Ερωτηθείς αν την σύστησε αυτός στον Υφυπουργό Τουρισμού και από πού την γνωρίζει, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ απάντησε «όχι εγώ δεν την έχω συστήσει, την γνωρίζω επειδή την γνώρισα στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη. Ο Υφυπουργός την διόρισε για να διαχειρίζεται τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, εκεί ενδεχομένως να έγινε το λάθος γιατί αν ήθελε πρόσωπο να διαχειρίζεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως είχε επισημάνει και ο Γενικός Ελεγκτής υπάρχουν διαδικασίες για να διοριστεί κάποιος στο δημόσιο έστω και έκτακτος. Παραδέχθηκα το συγκεκριμένο λάθος αλλά από το να παραδέχεσαι ένα λάθος για ένα διορισμό στο σημείο που έχουμε φτάσει, να παρουσιάζεται ως έγκλημα μετουσιώσεως ότι διορίστηκε μια κοπέλα 19χρονών σύμβουλος του Υπουργού επειδή η κριτική είναι ότι δεν έχει την πείρα που θα έπρεπε να έχει. Kαι να ακολουθεί ένας κανιβαλισμός, μια ανθρωποφαγία του συγκεκριμένου προσώπου ακριβώς και μόνο για το λόγο ότι συγκεκριμένα ΜΜΕ και κάποιοι στο διαδίκτυο μισούν τον Νίκο Χριστοδουλίδη και δεν του έχουν συγχωρέσει ότι έχει κερδίσει ακόμα τις Προεδρικές Εκλογές απέναντι στο ΑΚΕΛ και στον ΔΗΣΥ αυτό φτάνει στο άλλο άκρο. Καλοδεχούμενη η κριτική, να παραδεχόμαστε φυσικά κι εμείς τα λάθη μας αλλά ακόμη και η κριτική πρέπει να έχει κάποιο μέτρο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σειρά επαφών και συναντήσεων είχε χθες, Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023, ο Υπουργός Εξωτερικών Δρ Κωνσταντίνος Κόμπος, στο πλαίσιο ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ