ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ο ΔΗΣΥ στην εποχή της Αννίτας

Οι θέσεις κλειδιά, το παζλ της νέας ηγεσίας και το μοντέλο του εκπροσώπου τύπου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί οι πρώτες εκτιμήσεις να ήθελαν να εξελίσσεται συνωστισμός υποψηφιοτήτων για την ηγετική πυραμίδα του Δημοκρατικού Συναγερμού, ωστόσο οι τελευταίες κινήσεις καταδεικνύουν πως το ενδιαφέρον άρχισε να μειώνεται αισθητά. Ενδιαφερόμενα στελέχη μετρούσαν όλο αυτό το διάστημα τις δυνάμεις τους μιλώντας με την συναγερμική βάση και παρακολουθώντας μετρήσεις. Κάποιοι εκτιμούν πλέον πως η εκλογική κούρσα αυτή τη στιγμή δεν τους ευνοεί αποχωρώντας διακριτικά από την διαδικασία. Ενδεικτική είναι η απόσυρση του ενδιαφέροντος του τέως υπουργού Μεταφορών Γιάννη Καρούσου, ο οποίος προεκλογικά έβαζε το όνομά του και στο κάδρο για την προεδρία του κόμματος, αλλά και η πρόσφατη απόφαση του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνα να μην διεκδικήσει την θέση του αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ, αφήνοντας αιχμές για επιλογές με σκοπιμότητες και τακτική κατευνασμού από τη νέα κατάσταση πραγμάτων. Το ποιο θα είναι το αποτύπωμα της νέας ηγεσίας, είναι λίγο δύσκολο να διαπιστωθεί επί του παρόντος καθώς εκκρεμούν – εκτός από την εκλογή της υπόλοιπης ηγετικής πυραμίδας που θα δείξει τις προθέσεις- θέσεις κλειδιά ακόμα και στην λειτουργία του κόμματος.

 

Διαβάστε το ρεπορτάζ της Μαρίνας Οικονομίδου στην έντυπη έκδοση της «Κ».

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρέαν συνδρομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑ

Ο ΔΗΣΥ ο μαστιζόμενος, κατά ΔΗΣΥική ομολογίαν, από ιδεολογικοπολιτικό στίγμα στην εποχή της Αννίτας θα συνεχίζει την ανθελληνική του παρουσία και εκμετάλλευση της εθνικοφροσύνης των Κυπρίων με την συμβολήν ενός Συνδέσμου, Νεοταξικά, όπως και ο σκοπός της δημιουργίας του από το Κεφάλαιο με την χρήσιν επίδοξων, της εκμετάλλευσης έστω συμπεπυκνωμένης, ατιμώρητης ουσιαστικά, παρανομίας.
Η Αννίτα, η εκ του χωρίου Τρούλων, αλλού ψηφίζει και αλλού την ψηφίζουν για να οδηγήσει, καθοδηγούμενη, αλλού και αλλοπρόσαλλα. Οι εκ γραπτών αναγνώσεις της, με την έγκριση επί πληρωμή επικοινωνιολόγων ως είθισται, αλλά και όχι μόνον δεν περιέχουν ό,τι ουσίας.
Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η αναμέτρηση οι επίδοξοι υποψήφιοι περνούν από κόσκινο για να επιλεγούν και τοποθετηθούν οι, εκ του παρασκηνίου, επιλεγησόμενοι επίδοξοι καλύτεροι, προς πλάνην του κοινού, αποκλειστικά άκρως κομματικοί υπηρέτες.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση