ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι προτεραιότητες του Υπ. Υγείας σε συνάντηση του Υπουργού με τον Γ. Περδίκη

Οι προτάσεις, θέσεις και προτεραιότητες κυρίως σε ό,τι αφορά το έργο του Υπουργείου Υγείας γύρω από την προώθηση νομοσχεδίων που αφορούν τις αρμοδιότητές του, ήταν στο επίκεντρο συνάντησης

ΚΥΠΕ

Οι προτάσεις, θέσεις και προτεραιότητες κυρίως σε ό,τι αφορά το έργο του Υπουργείου Υγείας γύρω από την προώθηση νομοσχεδίων που αφορούν τις αρμοδιότητές του, ήταν στο επίκεντρο συνάντησης σήμερα του Υπουργού Υγείας Μιχάλη Δαμιανού, με τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργο Περδίκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας, σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Δαμιανός σημείωσε ότι αντηλλάγησαν, μεταξύ άλλων, απόψεις για θέματα που αφορούν στα νομοσχέδια που θα κατατεθούν από το Υπουργείο Υγείας στη Βουλή, μέσα στους επόμενους μήνες.

Η συζήτηση επεκτάθηκε, όπως ανέφερε, και στα θέματα του ΓεΣΥ, το ζήτημα της παράτασης της στήριξης προς τον ΟΚΥπΥ και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δημόσια νοσηλευτήρια.

«Είμαστε βέβαιοι πως μέσα από τη συνεργασία που θα έχουμε με όλα τα Κοινοβουλευτικά Κόμματα θα προχωρήσουμε στη επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το τομέας της υγείας», κατέληξε ο κ. Δαμιανός.

Από πλευράς του, ο κ. Περδίκης ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης είχε την ευκαιρία να θέσει στον Υπουργό σημαντικά ζητήματα που απασχολούν το Κίνημα σε ό,τι αφορά τον τομέα της υγείας. Κοινή μας ανησυχία, σημείωσε, είναι η εφαρμογή και επιτυχία του Γενικού Συστήματος Υγείας.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σε μια δύσκολη συγκυρία, διεθνώς και στο Κυπριακό, η Λευκωσία εμβαθύνει τις σχέσεις της με την Ουάσιγκτον – Οι προεκτάσεις ...
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ