ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βλέπει Καρογιάν, Νικόλα και Θεοπέμπτου ο Πρόεδρος

Ολοκληρώνει τις επαφές του με τους αρχηγούς των κομμάτων ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ολοκληρώνει σήμερα τις επαφές του με τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων, ενόψει κυβερνητικού ανασχηματισμού και στο πλαίσιο μιας προσπάθειας συγκρότησης μιας Κυβέρνησης ευρείας αποδοχής.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης βλέπει στις 9 το πρωί τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο, στις 9.45 τον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Παράταξης, Μάριο Καρογιάν, και στις 10.30 τον Πρόεδρο του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, Χαράλαμπο Θεοπέμπτου.

Την Δευτέρα ο Πρόεδρος Αναστασιάδης είχε συναντήσεις με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, τον ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρο Κυπριανού, τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο, και τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ, Χρίστο Χρίστου.

Αρνητικές απαντήσεις για συμμετοχή στην Κυβέρνηση έλαβε ήδη ο Πρόεδρος από τον ΓΓ του ΑΚΕΛ και τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ. Εξάλλου, το Πολιτικό Γραφείο της ΕΔΕΚ, αφού ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του κόμματος για την πρόταση του Προέδρου της Δημοκρατίας για σύσταση Κυβέρνησης ευρείας αποδοχής, ομόφωνα αποφάσισε πως η συμμετοχή σε Κυβέρνηση προϋποθέσει τη σύγκλιση σε προγραμματικές θέσεις και πως η ΕΔΕΚ ήταν και παραμένει στο χώρο της αντιπολίτευσης.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος, αναμένεται να προβεί σε δήλωση εκ μέρους της Κυβέρνησης, μετά την ολοκλήρωση και των σημερινών επαφών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Πρόεδρος  |  ΕΔΕΚ  |  ΔΗΚΟ  |  ΑΚΕΛ  |  ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση