ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομήρου για Σιζόπουλο: Επιδόθηκε στον υπόνομο, με συκοφαντίες και ψεύδη

Ο τέως Πρόεδρος της ΕΔΕΚ αναφέρει ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος «ακολουθεί ένα θλιβερό κατήφορο, στον οποίο δυστυχώς παρασύρει ένα ιστορικό κόμμα»

ΚΥΠΕ

Ο τέως Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Γιαννάκης Ομήρου, σε γραπτή του δήλωση αναφέρει πως «αφού παραβίασε δικαστικά διατάγματα και καταπάτησε καταστατικές διατάξεις και αφού οδήγησε τον εαυτό του και την ΕΔΕΚ σε τραγικά αδιέξοδα», ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος «ακολουθεί ένα θλιβερό κατήφορο, στον οποίο δυστυχώς παρασύρει ένα ιστορικό κόμμα».

Ο κ. Ομήρου αναφέρει πως «κατά το χθεσινό δήθεν έκτακτο Συνέδριο», κ. Σιζόπουλος «επιδόθηκε σε αυτό που ο ίδιος γνωρίζει καλά. Στον υπόνομο. Με συκοφαντίες και ψεύδη. Και βέβαια σε αυτό που διαπρέπει. Στις καρατομήσεις και τις διαγραφές». Επίσης σχολιάζοντας στον χαρακτηρισμό «φιλοανανιστής», ο κ. Ομήρου επισημαίνει πως είναι με δική του αναλυτική εισήγηση προς την Κεντρική Επιτροπή που ελήφθη η απόφαση για αρνητική ψήφο στο Σχέδιο Ανάν.

Επίσης ο κ. Ομήρου σημειώνει πως ο κ. Σιζόπουλος «εξακολουθεί τα ασύστολα ψεύδη για χρέη του κόμματος το 2015 όταν υπέβαλα παραίτηση από την προεδρία του κόμματος. Το χρέος ήταν πλήρως εξυπηρετούμενο με εγγύηση την κρατική χορηγία και ασφαλώς δεν ήταν του αναφερόμενου ύψους αλλά πολύ χαμηλότερο. Ο τότε Γραμματέας οικονομικών Λούης Κάππας μπορεί να το επιβεβαιώσει».

Αναφέρει επίσης πως η δήλωση παραίτησής μου ομιλούσε αφ’ εαυτής. «Αφορούσε την παραβίαση των κανόνων του πολιτικού ήθους όπως εγώ τους αντιλαμβάνομαι. Και προειδοποίησα για την συνέχεια αν συνεχίζονταν οι ίδιες συμπεριφορές. Επιβεβαιώθηκα τραγικά», σημειώνει και καταλήγει: «Δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά με τον κ.Σιζόπουλο. Τον αφήνω στη κρίση του κόσμου της ΕΔΕΚ και της κυπριακής κοινωνίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΕΔΕΚ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση