ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Παρέμβαση Ιωάννου για πρόσφυγα που δεν μπόρεσε να μεταβεί στην κηδεία της συζύγου του

Ο κ. Κέττηρος ανάφερε το συγκεκριμένο περιστατικό ως ενδεικτικό της διάστασης που έχει το πρόβλημα των ακατάλληλων προσφυγικών πολυκατοικιών

Του Παύλου Νεοφύτου

Στη Βουλή βρέθηκε σήμερα ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνου Ιωάννου, όπου άκουσε προτάσεις για βελτίωση του σχεδιασμού για αντιμετώπιση των προβλημάτων σε ακατάλληλες και προβληματικές πολυκατοικίες προσφυγικών συνοικισμών.

Τα κοινοβουλευτικά κόμματα επεξεργάστηκαν προτάσεις, ώστε ο σχεδιασμός του Υπουργείου να είναι βιώσιμος και λειτουργικός, καθώς και ελκυστικός για τους επιχειρηματίες που θα ανεγείρουν νέες πολυκατοικίες.

Όπως πληροφόρησε τους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της Επιτροπής Προσφύγων Νίκος Κέττηρος, σήμερα χρειάστηκε η παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών, για πρόσφυγα που διαμένει στον τρίτο όροφο προσφυγικής πολυκατοικίας χωρίς ανελκυστήρα, γιατί, όπως δημοσιεύτηκε σήμερα, την περασμένη εβδομάδα δεν μπόρεσε να κατεβεί στο ισόγειο και να μεταβεί στην κηδεία της συζύγου του. 

Ο κ. Κέττηρος ανάφερε το συγκεκριμένο περιστατικό ως ενδεικτικό της διάστασης που έχει το πρόβλημα των ακατάλληλων και προβληματικών πολυκατοικιών σε προσφυγικούς συνοικισμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Βουλή  | 
ΣΧΟΛΙΑ

Σας παρασύρει άτοπα το ΑΚΕΛ στην κενολόγον προβολήν του με «νέους» γερασμένης τακτικής.

Γ. Αργυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παύλου Νεοφύτου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση