ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προδρόμου: Ο Άκης Κλεάνθους άφησε στο Υπουργείο παρακαταθήκες εμπνευσμένου Υπουργού

Ο Υπουργός ανέφερε ότι μαζί με τον `Άκη Κλεάνθους μιλούσαν για την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τη νεολαία, και το αύριο

ΚΥΠΕ

Ο Άκης Κλεάνθους άφησε στο Υπουργείο Παιδείας αποτύπωμα και μνήμες αγαθού άνδρα και παρακαταθήκες εμπνευσμένου Υπουργού, ανέφερε σε χαιρετισμό του στην έναρξη του Ετήσιου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης «Άκης Κλεάνθους», ο Υπουργός Παιδείας Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Πρόδρομος Προδρόμου.

Η έναρξη έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στην κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών «Άκης Κλεάνθους» στο Α’ Λύκειο Εθνάρχη Μακαρίου Γ’ στην Πάφο.

Ο Υπουργός είπε ότι ο Άκης Κλεάνθους, διοργάνωσε με ανθρώπινο, ειλικρινή, αλλά και αποτελεσματικό τρόπο μια επιτελική παρέμβαση, που ξεδιπλωνόταν μέσα από ένα σφαιρικό και καλά στοχευμένο στρατηγικό σχέδιο.

Διακρινόταν συνέχισε, για την προσέγγιση καλής θέλησης και συνεργασίας, αλλά με αίσθηση του καθήκοντος. Ανέφερε επίσης ότι τον χαρακτήριζε έντονα η δημιουργικότητα και η έφεση σε καινοτόμες λύσεις.

Ο Υπουργός Παιδείας σημείωσε πως αλλαγές που πρότεινε συναντούσαν και αντιστάσεις και πρόσθεσε πως κάποιες από εκείνες τις προσπάθειες συνεχίζονται μέσα σε νέο πλαίσιο και παρά τις δυσκολίες που και τώρα εμφανίζονται, με ανάλογη λογική , καταγράφοντας με έγκυρο τρόπο τα δεδομένα και τις ανάγκες.

Ο κ. Προδρόμου εξέφρασε επίσης την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν κάποιες από εκείνες τις αλλαγές, με γνώμονα την ποιότητα στην παιδεία, την αποτελεσματικότητα της εκπαίδευσης και ένα ευρύ σύγχρονο πνεύμα.

Ανέφερε ότι μαζί με τον `Άκη Κλεάνθους μιλούσαν για την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τη νεολαία, και το αύριο και έβλεπε την έμπνευση του και την ορθή κατεύθυνση σε καινοτόμες προτάσεις, αλλά πάντα με γνώμονα την ποιότητα.

Πρόσθεσε επίσης πως ανασύρει κάποτε το στρατηγικό σχεδιασμό που έχει αφήσει ο Άκης Κλεάνθους στο Υπουργείο και βρίσκει, όπως είπε, πραγματικά πολλά σημεία σύγκλισης.

Εξάλλου ο πρόεδρος του ΔΣ του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης εξήρε την προσφορά του αείμνηστου Άκη Κλεάνθους λέγοντας πως η φήμη του ταξιδεύει ακόμη.

Ο Σωτήρης Γεωργιάδης, Πρόεδρος του ΔΣ του ΑΠΟΠ αναφέρθηκε στην συμβολή του 'Ακη Κλεάνθους στην ανάπτυξη του σχολικού αθλητισμού. Ήταν, πρόσθεσε μεθοδικός, οργανωτικός και προσηλωμένος στην προώθηση μιας σαφούς και προοδευτικής μεταρρύθμισης .

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση