ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τα παρατράγουδα των εκλογών

Φωτογραφίσεις ψηφοδελτίων, μάσκες και κάλπες

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Χωρίς σοβαρά προβλήματα κυλά η εκλογική διαδικασία αλλά δεν έλειψαν τα ευτράπελα.

Ένα περιστατικό φωτογράφισης ψηφοδελτίου ενώπιον της Αστυνομίας έχει παραπεμφθεί. Η περίπτωση αυτή σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ» κρίθηκε σκόπιμο να αποσταλεί στην Αστυνομία για διερεύνηση. Στις 12 η ώρα που έκλεισαν οι κάλπες για μεσημέρι ο Γενικός Έφορος Εκλογών επιβεβαίωσε το περιστατικό αναφέροντας ότι «έχουν παρατηρηθεί επιμέρους μικρά περιστατικά, τα οποία έχουν τύχει άμεσου χειρισμού από τους προεδρεύοντες υπαλλήλους και τους επί καθήκοντι αστυνομικούς, εκεί όπου χρειάστηκε».

Ψηφοφόρος μετέβη στο εκλογικό κέντρο της Δρύμου, άφησε το κινητό του τηλέφωνο έξω από το εκλογικό κέντρο και είχε δεύτερο κινητό κρυμμένο πάνω του. Ακολούθως έγινε αντιληπτός να φωτογραφίζει το ψηφοδέλτιο με το δεύτερο κινητό που κατείχε.
Σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας «κάποια μικροζητήματα τα οποία όμως έχουν επιλυθεί την ίδια στιγμή». Ερωτηθείς τι αφορούσαν αυτά τα μικροζητήματα είπε πως «αφορούσαν όπως έχω πληροφορηθεί κάποιον που δεν ήθελε να φορέσει μάσκα, κάποια που ισχυρίστηκε ότι φαινόταν από έξω η κάλπη και μετακινήθηκε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023