ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Α. Δημητριάδης: Η αναβίωση του συγκρουσιακού κλίματος διχάζει τον λαό

Οι δηλώσεις του υποψηφίου στα όσα διαδραματίστηκαν έξω από το κτήριο της Βουλής

ΚΥΠΕ

Η αναβίωση του συγκρουσιακού κλίματος, με στόχο "τη συσπείρωση των ψηφοφόρων στο κάθε κομματικό μαντρί", δεν εκθέτει απλώς τις πολιτικές ηγεσίες που μετέρχονται τέτοιες πρακτικές, αλλά διχάζει τον λαό, οδηγεί σε ακρότητες όπως οι καταδικαστέες επιθέσεις εναντίον βουλευτών και κομματικών γραφείων και προσβάλλει τη νοημοσύνη των πολιτών, δήλωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Αχιλλέας Δημητριάδης.

Σε δηλώσεις του, με αφορμή στα όσα διαδραματίστηκαν χθες βράδυ έξω από το κτήριο της Βουλής, ο κ. Δημητριάδης αναφέρει ότι "παρακολουθώντας όσα απαράδεκτα διαδραματίστηκαν χθες βράδυ έξω από το κτήριο της Βουλής, ήταν δύσκολο να μην αναλογιστώ πόσο αναμενόμενα ήταν", για να προσθέσει ότι "ήταν απολύτως προβλέψιμο ότι κάποιες πολιτικές δυνάμεις και υποψήφιοι, πλησιάζοντας προς τις προεδρικές εκλογές, θα ανέσυραν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τον Γρίβα και τον Μακάριο".

«Ανέσυραν από το χρονοντούλαπο της ιστορίας τον Γρίβα και τον Μακάριο»

"Αυτό έμαθαν να κάνουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια", είπε, "αυτό – κατά πάσα πιθανότητα – θα συνεχίσουν να κάνουν και στις επόμενες και στις μεθεπόμενες εκλογές, αν τους το επιτρέψουμε με την ανοχή, την αποχή ή την ψήφο μας", ανέφερε ο κ. Δημητριάδης.

Όπως συμπλήρωσε "είναι οι πολιτικές δυνάμεις και οι υποψήφιοι που αδυνατούν να παράξουν πολιτική και να προτείνουν πειστικές λύσεις για τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και του τόπου", αναφέροντας πως "αντί να συζητούν πώς θα απαλλαγούμε από την κατοχή και πώς θα επανενώσουμε τη χώρα μας, αντί να καταθέτουν προτάσεις για το πώς θα αποκτήσουμε επιτέλους ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, τίμιο κράτος, αναλώνονται σε αχρείαστους και άγονους καυγάδες, φανατίζοντας και αποπροσανατολίζοντας τον λαό".

Σύμφωνα με τον Αχιλλέα Δημητριάδη, "είναι ακόμα πιο τραγικό το γεγονός ότι όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που στην τουρκική πλευρά μελετούν άνοιγμα και εποικισμό ολόκληρης της πόλης της Αμμοχώστου, την ώρα που παραχωρούν στην Τουρκία προστατευόμενη περιοχή στην Καρπασία για δημιουργία ναυτικής βάσης".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση