ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΚΕΛ: Οι ενεργειακές φιέστες του Συναγερμού θυμίζουν τις προεκλογικές εκτοξεύσεις των S300

Η αποτυχία της κυβέρνησης Συναγερμού στα ενεργειακά είναι ολοσχερής και παταγώδης αναφέρει ο Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Η αποτυχία της κυβέρνησης Συναγερμού στα ενεργειακά είναι ολοσχερής και παταγώδης. Μετά από δέκα χρόνια με προεκλογικές φιέστες για εντοπισμό κοιτασμάτων και ενεργειακές συμφωνίες, η Υπουργός Εμπορίου παραδέχεται ότι δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να ανακοινώσει. Ο δε Αβέρωφ Νεοφύτου, μπροστά στην αποτυχία, θυμήθηκε λίγες μέρες πριν τις εκλογές να δηλώσει ότι πάντα διαφωνούσε με τους ενεργειακούς σχεδιασμούς του αρμόδιου Υπουργείου» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Γιώργος Κουκουμά.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Τα κοιτάσματα φυσικού αερίου που εντοπίζει πριν από κάθε εκλογές η κυβέρνηση Συναγερμού θυμίζουν τους αλήστου μνήμης S300 που εκτοξεύονταν κάθε βράδυ προεκλογικά, αλλά μετεκλογικά δεν ήρθαν ποτέ.

Η αποτυχία της κυβέρνησης Συναγερμού στα ενεργειακά είναι ολοσχερής και παταγώδης. Μετά από δέκα χρόνια με προεκλογικές φιέστες για εντοπισμό κοιτασμάτων και ενεργειακές συμφωνίες, η Υπουργός Εμπορίου παραδέχεται ότι δεν έχει κάτι συγκεκριμένο να ανακοινώσει. Ο δε Αβέρωφ Νεοφύτου, μπροστά στην αποτυχία, θυμήθηκε λίγες μέρες πριν τις εκλογές να δηλώσει ότι πάντα διαφωνούσε με τους ενεργειακούς σχεδιασμούς του αρμόδιου Υπουργείου, την στιγμή που όχι μόνο δεν έτυχε να πει κάτι τέτοιο όλα τα προηγούμενα δέκα χρόνια, αλλά συμμετείχε στους σχεδιασμούς και τους πανηγυρισμούς που έστηνε η κυβέρνηση.

Ο απολογισμός είναι ξεκάθαρος: Παραδίδουν τη χώρα ανοχύρωτη ενεργειακά και με το κόστος του ηλεκτρισμού στα ύψη, εξαιτίας και των προστίμων για τους ρύπους που πληρώνει η Κύπρος. Και αντί να διευκολύνουν την ΑΗΚ να μπει στον τομέα των ΑΠΕ, κάνουν πλάτες σε ιδιωτικές εταιρίες να κερδίζουν στην πλάτη του κόσμου. Με άλλα λόγια, αναισθησία για τον λαό, αδιαφορία για το περιβάλλον και ανικανότητα που πληρώνει η χώρα, η οικονομία και η κοινωνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023