ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ανδρέα Μαυρογιάννη στηρίζει η Περιβαλλοντική Κίνηση Κύπρου

Το σκεπτικό της απόφασης

ΚΥΠΕ

Την υποψηφιότητα του Ανδρέα Μαυρογιάννη αποφάσισε να στηρίξει η Περιβαλλοντική Κίνηση Κύπρου καλώντας τα μέλη, τους φίλους της και όλους όσους έχουν θέτουν ψηλά στις προτεραιότητες τους το περιβάλλον και τον άνθρωπο, να τον στηρίξουν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Κίνησης, μελετήθηκαν οι άξονες πολιτικής που ο κ. Μαυρογιάννης ανέπτυξε κατά την πρόσφατη συνάντηση του με περιβαλλοντικές και οικολογικές οργανώσεις, και εκτίμησε ότι είναι εκείνη η υποψηφιότητα, που έχει όλα τα εχέγγυα για να ξεπεραστούν τα αδιέξοδα στο Κυπριακό, «να προχωρήσει η χώρα στην πορεία της πραγματικής προοδευτικής αλλαγής, για τη χάραξη μιας αειφόρου περιβαλλοντικής ανάπτυξης σε μια Κύπρο ενωμένη».

Στο σκεπτικό της απόφασης αναφέρεται επίσης ότι οι προσεχείς Προεδρικές εκλογές έχουν καθοριστική σημασία για την πάρα πέρα πορεία της κυπριακής κοινωνίας, η οποία σήμερα ταλανίζεται από μια σειρά πολλαπλά κοινωνικο-οικονομικά προβλήματα, δυναστεύοντας τον απλό πολίτη στην καθημερινότητα του και υποβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής τόσο στις αστικές, όσο και στις αγροτικές περιοχές.

Εκφράζει την πεποίθηση ότι «οι δυο βασικοί συναγερμικοί υποψήφιοι της Δεξιάς Α. Νεοφύτου και Ν. Χριστοδουλίδης όσο και να διαφοροποιούνται προεκλογικά και να επαγγέλλονται δήθεν την αλλαγή δεν μπορούν να πείσουν ότι την πρεσβεύουν γιατί και οι δυο αποτελούν συστημικά στελέχη της διεφθαρμένης διακυβέρνησης, που εκτός όλων των άλλων που καταρράκωσαν το διεθνές κύρος της Κύπρου, υποβάθμισε και εμπορικοποίησε το περιβάλλον».

Δηλώνει ότι συμπορεύεται με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Ανδρέα Μαυρογιάννη «για να τεθούν οι βάσεις για προοδευτική αλλαγή, για να γυρίσουμε σελίδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023