ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αυτοί βρέθηκαν στην εξέδρα της ανακήρυξης του Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Αλληλεγγύη και στο κοινό σημαίες του ΔΗΣΥ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Νικόλας Παπαδόπουλος πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μαρίνος Σιζόπουλος πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μάριος Καρογιάν πρόεδρος της ΔΗΠΑ και η Ελένη Θεοχάρους πρόεδρο του Κινήματος Αλληλεγγύη. Αυτοί ήταν δίπλα από τον νέο πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, την στιγμή της ανακήρυξης του στο στάδιο Ελευθερία, μαζί με την σύζυγο του Φιλίππα Καρσερά και οι θυγατέρες του.

Πρόκειται για τους αρχηγούς των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου, που στήριξαν τον Ν. Χριστοδουλίδη κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων ο νέος πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε επισκεφθεί και είχε συνάντηση με τις ηγεσίες των τριών κομμάτων. 

Στην ομιλία του ο Νίκος Χριστοδουλίδης ευχαρίστησε το ΔΗΚΟ, την ΕΔΕΚ, τη ΔΗΠΑ, την αλληλεγγύη, το κίνημα κυνηγών, το κόμμα των ζώων, και όλα τα οργανωμένα σύνολα για την στήριξη τους.

 Βεβαίως, ο Ν. Χριστοδουλίδης άντλησε ένα μεγάλο μερίδιο και από το συναγερμικό ακροατήριο, με τα αποτελέσματα των exit polls να κάνουν λόγο για 75% των συναγερμικών ψήφων υπέρ του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας. Εξάλλου και κατά την διάρκεια της τελετής ανακήρυξης στο στάδιο Ελευθερία είχαν παρουσία και σημαίες του Δημοκρατικού Συναγερμού από μερίδα του κοινού. Απευθυνόμενος στον ΔΗΣΥ, τον Πρόεδρό του, την ηγεσία και τον κόσμο του, ο Ν. Χριστοδουλίδης ανέφερε «Ξέρω πολύ καλά ότι ζήσαμε δύσκολες στιγμές τόσο σε προσωπικό όσο και πολιτικό επίπεδο. Θέλω να διαβεβαιώσω όλους ότι δεν θα τους απογοητεύσω. Έχω μιλήσει με τον Αβέρωφ Νεοφύτου, έχω δεχθεί τα συγχαρητήρια του και θα επιδιώξω συνάντηση. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Νίκο Αναστασιάδη για την πολύχρονη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου με τα διάφορα αξιώματα που μου ανέθεσε. Είμαι ευγνώμων».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Ο ΔΗΣΥ ως κόμμα ήταν πάντοτε επικίνδυνο και τώρα ακόμη χειρότερα.
Ο Χριστοδουλίδης αν θέλει να πάει μπροστά πρέπει να είναι διπλά προσεκτικός και τριπλά επιφυλακτικός με τον ΔΗΣΥ.

Γ. Αρυρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023