ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Debate του λαού - Αυτοί οι 4 απάντησαν θετικά στον Αβέρωφ

Ποιο επιτελείο δεν απάντησε

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Θετική απάντηση στη δημόσια πρόσκληση του υποψήφιου για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου για ένα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες έδωσαν οι υποψήφιοι Χρίστος Χρίστου, Αχιλλέας Δημητριάδης, Γιώργος Κολοκασίδης και Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.

Η ανακοίνωση του επιτελείου Αβέρωφ Νεοφύτου

Η συμμετοχή των Προεδρικών υποψηφίων σε ένα ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες, θα στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ενίσχυσης της άμεσης δημοκρατίας και θα ενδυναμώσει το ενδιαφέρον για τις εκλογές.

Σε αυτά τα πλαίσια ο Αβέρωφ Νεοφύτου, στις 28 Ιανουαρίου, απηύθυνε δημόσια πρόσκληση στα επιτελεία των άλλων 6 υποψηφίων, που συμμετείχαν στο τελευταίο διακαναλικό debate για την από κοινού διοργάνωση μιας ανοικτής και ελεύθερης συζήτησης με τους πολίτες.

Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που έχουμε λάβει θετικές απαντήσεις από τα επιτελεία των κκ, Χρίστου, Δημητριάδη, Κολοκασίδη και Χριστοφίδη. Το επιτελείο Μαυρογιάννη σε προφορική επικοινωνία ενημέρωσε ότι λόγω έλλειψης χρόνου δε θα μπορούσε να καταστεί εφικτή η συμμετοχή του ιδίου. Το μόνο επιτελείο που δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής είναι του κ. Χριστοδουλίδη.

Έχοντας τη πλειοψηφία των υποψηφίων να απαντούν θετικά, θα προχωρήσουμε σε συνεννόηση μαζί τους για τις λεπτομέρειες της διοργάνωσης και της μεθοδολογίας, με σκοπό αυτές να γνωστοποιηθούν στο κοινό το συντομότερο.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023