ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δεν θα είναι από ΑΚΕΛ οι Υπ. Οικονομικών και Ενέργειας του Μαυρογιάννη

Με μοντέλο Γιώργου Βασιλείου η διακυβέρνηση Μαυρογιάννη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για την πρόθεση του Ανδρέα Μαυρογιάννη να δημοσιοποιήσει το όνομα του υπουργού Οικονομικών του αν τελικά εκλεγεί, μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο επικεφαλής της προεκλογικής του εκστρατείας, Λεόντιος Φιλοθέου, τονίζοντας ότι την είδηση θα ανακοινώσει ο ίδιος ο κ. Μαυρογιάννης.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς για τα χαρακτηριστικά του Υπουργού Οικονομικών, ο κ. Φιλοθέου είπε ότι τα υπουργεία που αφορούν τομείς της οικονομίας, πρωτίστως το Υπουργείο Οικονομικών και Ενέργειας, θα αναλάβουν πρόσωπα ευρύτερης αποδοχής και εμπιστοσύνης, άτομα της οικονομίας, της αγοράς και του υγειούς επιχειρείν.

Σε ερώτηση αν ο κ. Μαυρογιάννης νιώθει την ανάγκη να αναφερθεί στο συγκεκριμένο όνομα σήμερα ώστε να το έχει ενώπιον του ο ΔΗΣΥ την ώρα που θα συζητά, είπε «όχι κατ’ ανάγκη και μπορεί το όνομα να ανακοινωθεί και αύριο διότι δεν έχει να κάνει με τις διαδικασίες του Δημοκρατικού Συναγερμού τις οποίες σεβόμαστε απόλυτα». 

Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση θα γίνει πριν από το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ. Σύμφωνα με πηγές της «Κ», υπάρχει μία πολύ μικρή λίστα προσώπων στο μυαλό του Ανδρέα Μαυρογιάννη.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023