ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επ. Μαυρογιάννη για ΕΛΑΜ: Το άνοιγμα της πόρτας από Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει πολλά

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ήταν και είναι σαφής. Τον χωρίζει χάος με το ΕΛΑΜ και δεν μπορεί να υπάρξει καμιά συνδιαλλαγή, κανένα φλερτ με την ακροδεξιά, αναφέρει το επιτελείο του υποψηφίου

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Ο κ. Χριστοδουλίδης ερωτώμενος στο ψεσινό ντιμπέιτ αν σε ενδεχόμενη κυβέρνηση του χωράει και το ΕΛΑΜ, απάντησε ότι δεν αποκλείει κανένα. Σήμερα το πρωί επιχείρησε να το ανασκευάσει. Άλλωστε, σε όλη την προεκλογική εκστρατεία μέχρι σήμερα, ο κ. Χριστοδουλίδης είτε δεν λέει τίποτα είτε λέει και ξελέει», αναφέρει σε ανακοίνωση του το επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Το επιτελείο τόνισε «ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ήταν και είναι σαφής. Τον χωρίζει χάος με το ΕΛΑΜ και δεν μπορεί να υπάρξει καμιά συνδιαλλαγή, κανένα φλερτ με την ακροδεξιά».

Αυτούσια η ανακοίνωση 

Ο κ. Χριστοδουλίδης ερωτώμενος στο ψεσινό ντιμπέιτ αν σε ενδεχόμενη κυβέρνηση του χωράει και το ΕΛΑΜ, απάντησε ότι δεν αποκλείει κανένα. Σήμερα το πρωί επιχείρησε να το ανασκευάσει. Άλλωστε, σε όλη την προεκλογική εκστρατεία μέχρι σήμερα, ο κ. Χριστοδουλίδης είτε δεν λέει τίποτα είτε λέει και ξελέει.

Όμως με αυτά τα θέματα δεν παίζουμε. Η γραμμή της Δημοκρατίας δεν είναι διαπραγματεύσιμη. Το άνοιγμα της πόρτας και από τον κ. Χριστοδουλίδη για συμμετοχή της ακροδεξιάς στην κυβέρνηση της πατρίδας μας αποκαλύπτει πολλά για την πραγματική του ατζέντα και βέβαια, προκαλεί ανησυχία σε κάθε πολίτη που πιστεύει στη Δημοκρατία και γνωρίζει την Ιστορία της πατρίδας μας. Ο δε κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, ούτως ή άλλως έχει συνεργαστεί με το ΕΛΑΜ.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ήταν και είναι σαφής. Τον χωρίζει χάος με το ΕΛΑΜ και δεν μπορεί να υπάρξει καμιά συνδιαλλαγή, κανένα φλερτ με την ακροδεξιά. Ο τόπος χρειάζεται έναν Πρόεδρο και μια κυβέρνηση πραγματικά προσηλωμένους στις αρχές και τις αξίες της Δημοκρατίας και της ελευθερίας, στα ανθρώπινα δικαιώματα και στο κράτος δικαίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023