ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Φαίδωνος - Περιμένοντας τον τέταρτο υποψήφιο

Πώς είδε τη συνάντηση Αβέρωφ - Χριστοδουλίδη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για τις εκλογές στον ΔΗΣΥ αλλά και την συνάντηση του Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Νίκο Χριστοδουλίδη μίλησε στον «ΣΠΟΡ FM 95.0» και την εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος.

Κληθείς να σχολιάσει τις πληροφορίες που υπάρχουν για ενδεχόμενο τέταρτο υποψήφιο για την Προεδρία του ΔΗΣΥ, ο κ. Φαίδωνος είπε ότι διακινούνται διάφορα το τελευταίο εικοσιτετράωρο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν «χρειάζεται ούτε απορία, ούτε κουτσομπολιό», αλλά να δούμε «αν ως το Σάββατο θα εμφανιστεί ο τέταρτος».

Σε ερώτηση πώς είδε τη χθεσινή συνάντηση του Αβέρωφ Νεοφύτου με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, ο κ. Φαίδωνος δήλωσε ότι «αυτά τα πράγματα είναι θεσμικά, γίνονται με όλα τα πολιτικά κόμματα». Πρόσθεσε ότι σε αυτό τον τόπο πρέπει να μάθουμε να εκτιμούμε τα έργα και τα αποτελέσματα. «Το πιο εύκολο είναι οι εξαγγελίες, στο τέλος όμως μετρά το τι κάνεις», σημείωσε.

Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι η δυσπιστία των πολιτών απέναντι στους πολιτικούς και τους θεσμούς δεν είναι τυχαία, καθώς ο κόσμος είδε «πράγματα και θαύματα» τα τελευταία χρόνια. Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι την ώρα που θα δείξεις ένα πραγματικό έργο που θα επηρεάζει θετικά την κοινωνία τότε αυτή θα γίνει ασπίδα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023