ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ν. Παπαδόπουλος: Τώρα η ώρα για μια διακυβέρνηση ευρείας αποδοχής

Το μήνυμα στήριξης του Προέδρου του ΔΗΚΟ στον υποψήφιο Νίκο Χριστοδουλίδη

ΚΥΠΕ

Μήνυμα στήριξης της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη έστειλε την Παρασκευή με ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Όπως ανέφερε, καθώς «οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες για τη χώρα μας, είναι πολλές και σύνθετες, τώρα είναι η ώρα της Ενότητας και της Συλλογικότητας, τώρα η ώρα για μια διακυβέρνηση ευρείας κοινωνικής αποδοχής, όπως την ζητά η κοινωνία και όπως την έχει ανάγκη η Κύπρος».

«Καλώ, λοιπόν, όλες και όλους τους ψηφοφόρους και υποστηρικτές του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά και ολόκληρο τον κυπριακό λαό, να πάμε μαζικά στις κάλπες την Κυριακή, να επιλέξουμε ενότητα και συλλογικότητα, να ψηφίσουμε όλοι μαζί, τον ανεξάρτητο υποψήφιο, Νίκο Χριστοδουλίδη», συνεχίζει ο κ. Παπαδόπουλος, προσθέτοντας πως «ψηφίζοντας τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δίνουμε ελπίδα και προοπτική. Για μια Κύπρο ελεύθερη, ευημερούσα, δημοκρατική. Για μια Κύπρο σύγχρονη και ευρωπαϊκή».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023