ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προεδρικές - Υπερδιπλασιάστηκαν τα παράπονα

Συνολικά για τους δύο γύρους ανέρχονται σε 77

ΚΥΠΕ

Υπερδιπλασιάστηκαν τα παράπονα που έλαβε η Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα τον β’ γύρο των προεδρικών εκλογών, με τα συνολικά παράπονα που έχουν υποβληθεί και για τους δύο γύρους να ανέρχονται σε 77.

Σε νεότερη ανακοίνωση της, η Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου σημειώνει ότι κατά την επαναληπτική εκλογή της περασμένης Κυριακής διενεργήθηκαν παγκύπρια, έλεγχοι συμμόρφωσης σε 80 εκλογικά κέντρα.

Όπως αναφέρει, από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι τηρήθηκαν οι διαδικασίες/οδηγίες που είχε θέσει το Γραφείο της, αναφορικά με την απαγόρευση αναφώνησης αριθμού δελτίου ταυτότητας και προσωπικών δεδομένων που δικαιούνται να κατέχουν οι εκπρόσωποι των πολιτικών συνδυασμών/κομμάτων/υποψηφίων εντός των εκλογικών κέντρων.

«Στα 25 παράπονα που είχαν υποβληθεί μέχρι τον πρώτο γύρο των εκλογών, προστέθηκαν 52 παράπονα που αφορούσαν στο δεύτερο γύρο των εκλογών. Πλείστα εκ των παραπόνων αφορούν σε τηλεφωνικές κλήσεις ή/και σε ανεπιθύμητα προωθητικά μηνύματα τύπου sms», πρόσθεσε.

Καταλήγοντας, η κ. Νικολαΐδου επανέλαβε πως όλα τα παράπονα θα τύχουν της δέουσας διερεύνησης και θα ενημερώσουμε για το αποτέλεσμα τους σε μεταγενέστερο χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023