ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προσκάλεσε τον Χριστοδουλίδη στην επόμενη Σύνοδο του ΕΛΚ ο Βέμπερ

Συγχαρητήρια επιστολή

ΚΥΠΕ

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον εκλελεγμένο Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, απέστειλε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Μάνφρεντ Βέμπερ.

Παράλληλα στην επιστολή του ο κ. Βέμπερ προσκαλεί τον Νίκο Χριστοδουλίδη στην επόμενη Σύνοδο του ΕΛΚ στις 23 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

Στην επιστολή του, την οποία εξασφάλισε το ΚΥΠΕ, κ. Βέμπερ συγχαίρει τον κ. Χριστοδουλίδη για την εκλογή του και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα στηρίξει τις ευρωπαϊκές αρχές και αξίες του κόμματος κατά τη διάρκεια της θητείας του. Επίσης εκφράζει την προσδοκία να συνεργαστεί στενά με τον κ. Χριστοδουλίδη για την αντιμετώπιση πολλών κοινών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η ΕΕ, όπως η παράτυπη μετανάστευση και η πράσινη και ψηφιακή μετάβαση.

«Επιπλέον, η οικογένεια του ΕΛΚ παραμένει σταθερή στην υποστήριξη της κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας, έναντι σε κάθε απειλή», σημειώνει ο κ. Βέμπερ.

Παράλληλα ο κ. Βέμπερ καλεί τον εκλελεγμένο Πρόεδρο να παραστεί ως προσκεκλημένος στην επόμενη Σύνοδο του ΕΛΚ, η οποία πραγματοποιείται στις 23 Μαρτίου στις Βρυξέλλες, στην ατζέντα της οποίας θα βρεθεί η προετοιμασία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ίδιας ημέρας.

Τέλος του εύχεται κάθε επιτυχία στα νέα καθήκοντά του και αναφέρει ότι ανυπομονεί να τον καλωσορίσει στη Σύνοδο του ΕΛΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

Η πρόσκληση τυγχάνει της εγκρίσεως του ΔΗΣΥ και προσωπικά του Αβέρωφ του οποίου τρίζει η καρέκλα και τον απολακτίζει συν τω χρόνω μάλλον υπεροπτικά στις 11 Μαρτίου.

Γ. Αργρού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023