ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στηρίζει Ανδρέα Μαυρογιάννη ο Ιωάννης Κασουλίδης (βίντεο)

Κύριος λόγος το Κυπριακό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τον Ανδρέα Μαυρογιάννη αποκάλυψε ότι θα στηρίξει στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών ο Υπουργός Εξωτερικών, Ιωάννης Κασουλίδης. Μιλώντας στη μεσημβρινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Μεσημέρι και Κάτι», ο κ. Κασουλίδης είπε ότι ο κ. Μαυρογιάννης είναι γνωστός και χαίρει εκτίμησης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στα Ηνωμένα Έθνη. Διευκρίνισε ότι διαφωνεί με εκείνους που λένε ότι οι ενδιαφερόμενοι θα τραβήξουν πίσω επειδή είναι υποψήφιος του ΑΚΕΛ. «Ο Πρόεδρος χειρίζεται το Κυπριακό και επομένως πιστεύω ότι ο κ. Μαυρογιάννης θα είναι σε καλύτερη θέση, τουλάχιστον ξέρουμε τις θέσεις του», εξήγησε.

Σε σχόλιο ότι τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να διαχειριστεί και άλλα ζητήματα όπως την οικονομία ο κ. Κασουλίδης δήλωσε: «Θα σας πως διαμορφώνεται η δική μου θέση. Για να μπορέσει να εμπνεύσει τον διεθνή παράγινα η Κύπρος χρειάζεται οι δυνάμεις που επιθυμούν τη λύση του Κυπριακού να είναι εκεί και επομένως κατά τη δική μου άποψη κάτι που έλειπε από αυτό τον τόπο και λείπει ακόμα είναι κάποια σχετική υπέρβαση από μεταξύ των όσων τοποθετούνται παραταξιακά. Εγώ είμαι έτοιμος να κάνω την υπέρβαση. Πιστεύω και άλλοι συνάδελφοί μου έχουν δηλώσει περί υπέρβασης, όπως ο Υπουργός Οικονομικών. Κάποιος πρέπει να κάνει την αρχή, το ΑΚΕΛ δεν την έκανε, αλλά κάποιοι από εμάς την κάνουμε και εγώ με την συνείδηση μου θα ψηφίσω Ανδρέα Μαυρογιάννη γι’ αυτό τον λόγο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023