ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χριστοδουλίδης: Η σύσταση Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής δεν είναι σύνθημα

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις και όχι για να διχάσουμε» διαμήνυσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης

ΚΥΠΕ

«Είμαστε εδώ για να ενώσουμε δυνάμεις και όχι για να διχάσουμε» διαμήνυσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε προεκλογική εκδήλωση στον Κόρνο.

Ο κ. Χριστοδουλίδης είπε ότι «σεβόμαστε τις επιλογές όλων των πολιτών και αυτών που μας στηρίζουν και αυτών που δεν μας στηρίζουν», επαναλαμβάνοντας ότι η πρώτη πολιτική του πράξη σε περίπτωση που ο λαός τον τιμήσει με την ψήφο του είναι η σύσταση Κυβέρνησης ευρείας κοινωνικής αποδοχής.

«Μέσα από αυτή τη συλλογική προσπάθεια θα είμαστε πιο ωφέλιμοι για τη χώρα μας» σημείωσε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, συμπληρώνοντας πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χώρας είναι το ανθρώπινο της δυναμικό.

Ο κ. Χριστοδουλίδης απηύθυνε έκκληση για εντατικοποίηση των προσπαθειών με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των πολιτών στην εκλογική διαδικασία για να εξασφαλιστεί ισχυρή λαϊκή εντολή για την επόμενη διακυβέρνηση, η οποία θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες του συνόλου της κοινωνίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023