ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόεδρος Αναστασιάδης: Προήδρευσε σύσκεψης με τους Κοινοτάρχες του Ζυγίου

Προανήγγειλε διυπουργική σύσκεψη, παρουσία των κοινοταρχών

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Σε σύσκεψη με τους κοινοτάρχες των εννέα κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού παρακάθισε το πρωί της Κυριακής ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ο οποίος τελεί σήμερα τα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του τερματικού υγραερίου της εταιρείας VLPG.

Σε σύντομη δήλωση μετά τη συνάντηση ο Πρόεδρος ανέφερε πως ζήτησε να ενημερωθεί για το που βρίσκονται οι προτάσεις που έγιναν και οι σκέψεις που υπήρξαν κατά τη διάρκεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, προ κάποιου χρόνου.

Φαίνεται, ανέφερε, ότι κάποια των θεμάτων ευρίσκονται στην πορεία επίλυσης και για κάποια υπάρχουν κάποιες μικρές εκκρεμότητες.

«Ή ετούτη ή την άλλη βδομάδα θα γίνει μια διυπουργική σύσκεψη, παρουσία των κοινοταρχών, έτσι ώστε να οριστικοποιηθούν οι απαντήσεις που πρέπει να δοθούν και οι λύσεις που πρέπει να εξευρεθούν για να ξεπεραστούν τα προβλήματα», ανέφερε.

Σε παρατήρηση ότι έχει μεγάλη ευαισθησία για τη δημόσια υγεία, την ασφάλεια και ποιότητα ζωής των πολιτών και κληθείς να στείλει μήνυμα στους κατοίκους της περιοχής απάντησε «η έγνοια μου δεν μειώνεται ανάλογα με τις περιοχές».

Στη σύσκεψη παρακάθισαν οι Υπουργοί Εσωτερικών και Ενέργειας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, ο Έπαρχος Λάρνακας, ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος και υπηρεσιακοί λειτουργοί Υπουργείων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Σε μια δύσκολη συγκυρία, διεθνώς και στο Κυπριακό, η Λευκωσία εμβαθύνει τις σχέσεις της με την Ουάσιγκτον – Οι προεκτάσεις ...
Του Γιάννη Ιωάννου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ