ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόεδρος: Ανοίγει την Παρασκευή το οδόφραγμα Λιμνίτη

Ο κοινοτάρχης του Κάτω Πύργου χαιρέτισε την απόφαση και εξέφρασε ευχαριστίες προς τον κ. Αναστασιάδη

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το επικείμενο άνοιγμα του οδοφράγματος Κάτω Πύργου - Λιμνίτη ανακοίνωσε το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, στον κοινοτάρχη Κάτω Πύργου Τηλλυρίας Νίκο Κλεάνθους.

Συγκεκριμένα, σε πρωινή σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανακοίνωσε στον κ. Κλεάνθους ότι το οδόφραγμα του Λιμνίτη θα ανοίξει την Παρασκευή.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Κλεάνθους χαιρέτισε την απόφαση για το άνοιγμα του οδοφράγματος και εξέφρασε ευχαριστίες προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την προσωπική του παρέμβαση, η οποία, όπως είπε, υπήρξε καταλυτική για την διάνοιξή του.

Εξάλλου, σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Επιτροπής Διάνοιξης των οδοφραγμάτων Πύργου, Λιμνίτη, Κοκκίνων Ανδρέας Καρός χαιρέτισε την εξέλιξη αυτή και τις προσπάθειες που όπως επεσήμανε κατέβαλε ο Πρόεδρος Αναστσιάδης για τη διάνοιξη του οδοφράγματος.

Όπως ανέφερε ο κ. Καρός οι κάτοικοι της περιοχής ταλαιπωρούνταν αφάνταστα . Ενδεικτικά ο κ. Καρός ανέφερε πως κάτοικοι των περιοχών Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς και Πωμού για να προλάβουν τα δύο μικρά λεωφορεία που φεύγουν καθημερινά από τον Πύργο Τηλλυρίας για τη Λευκωσία για εργασία ξυπνούν τις πρώτες πρωινές ώρες αφού αυτά ξεκινούν στις 03:00 η ώρα το πρωί ,ενώ προηγουμένως ξεκινούσαν δύο ώρες αργότερα στις 05:00 από τον Κάτω Πύργο Τηλλυρίας.

Η διαδρομή του “πήγαινε – έλα”, είπε χαρακτηριστικά είναι πολύ κουραστική αφού ισοδυναμεί με έξι ώρες ταλαιπωρίας για τους κατοίκους της περιοχής ανάμεσα τους και φοιτητές.

Υπάρχουν, είπε, φοιτητές που πηγαινόερχονται καθημερινά στα Πανεπιστήμια στη Λευκωσία όπου φοιτούν, αλλά και μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου και πηγαίνουν σε Αστρομερίτη, Περιστερώνα, Ακάκι, Κοκκινοτρεμιθιά για φροντιστήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X