ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πρόεδρος: Ένδειξη πολιτικής ωριμότητας και πατριωτικής συμπεριφοράς

Ευχαρίστησε τις πολιτικές δυνάμεις που υπερψήφισαν τον Κρατικό Προϋπολογισμό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον ΔΗΣΥ, το Κ. Σ. ΕΔΕΚ, το Κίνημα Αλληλεγγύη, τη Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, τη Συμμαχία Πολιτών και το ΕΛΑΜ που συνέβαλαν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση της τελικής πρότασης που εγκρίθηκε και απέτρεψαν με τη θετική ψήφο τους μία νέα κρίση στη χώρα», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, σχετικά με την υπερψήφιση του Κρατικού Προϋπολογισμού του 2021, από την Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Πρόσθεσε ότι «θεωρεί πως η δημιουργική στάση τους– παρά τις οποιεσδήποτε πολιτικές μας διαφορές- συνιστά συμβολή προόδου και αποτελεί για τους ιδίους ένδειξη πολιτικής ωριμότητας και πατριωτικής συμπεριφοράς».

«Με την ψήφιση του προϋπολογισμού σήμερα στη Βουλή μπορούμε πλέον συντεταγμένα να αξιοποιήσουμε όλες τις δυνατότητες που μας παρέχονται, να επικεντρωθούμε στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, εν μέσω της πρωτοφανούς πανδημίας και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που έχουμε για ανάπτυξη και ευημερία» υπογράμμισε, ενώ κατέληξε ότι πλέον μπορούμε «να στηρίξουμε το σύστημα υγείας, να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τα νοσηλευτήρια μας, να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους, να στεκόμαστε δίπλα στους ευάλωτους συμπολίτες μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση