ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προκαλεί την Αννίτα ο Αβέρωφ - «Αν έχει τα guts να βγει να τα πει δημόσια»

«Αυτές οι ιστορίες πρέπει να τελειώνουν, το 2024 με το κλάμα ότι μας πολεμούν και μας πολεμούν», αναφέρει ο κ. Νεοφύτου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Φιλοξενούμενος στο podcast «Pint of politics» ήταν ο βουλευτής του ΔΗΣΥ κ. Αβέρωφ Νεοφύτου. Μεταξύ άλλων, ο κ. Νεοφύτου κλήθηκε να σχολιάσει τα σύννεφα που υπάρχουν πάνω από τις σχέσεις του ιδίου και της προέδρου του κόμματος, κ. Αννίτας Δημητρίου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους ψίθυρους που επικρατούν την τελευταία περίοδο.

Συγκεκριμένα, η συζήτηση εξελίχθηκε για τις συμπεριφορές στην Πινδάρου μετά τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η συγκίνηση του Ευθύμιου Δίπλαρου, οι αιχμές εκ μέρους Αννίτας πως το κόμμα εκσυγχρονίζεται και δεν θα επιτρέψει πισωγυρίσματα, όπως και η γενικότερη κόντρα ανάμεσα στους δύο με τους ψίθυρους που επικρατούν. 

Ο κ. Νεοφύτου απάντησε χαρακτηριστικά, «δεκαετίες ζω με αυτούς τους ψιθύρους, προκαλώ την πρόεδρο του ΔΗΣΥ αν αυτά που λες τα εννοεί η ίδια, αν έχει τα guts να τα πει δημόσια και τότε θα πάρει τις απαντήσεις. Εγώ δεν πιστεύω ότι εκπορεύονται και ότι εννοεί εμένα η πρόεδρος του κόμματος μου, αλλά προκαλώ αν τα εννοεί. Αυτές οι ιστορίες πρέπει να τελειώνουν, το 2024 με το κλάμα ότι μας πολεμούν και μας πολεμούν».

Δείτε το απόσπασμα στο 35:10

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση