ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σ. Ορφανίδου: Εξήγγειλε υποψηφιότητα για την Αντιπροεδρία του ΔΗΣΥ (βίντεο)

«Όραμα μου, πιστεύω μου, και επιδίωξη μου ένας ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός που αφήνει οριστικά πίσω του ότι μας πλήγωσε και μας πίκρανε»

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την υποψηφιότητά της για μία εκ των τριών θέσεων Αντιπροέδρου του ΔΗΣΥ εξήγγειλε η Σάβια Ορφανίδου. «Όραμα μου, πιστεύω μου, και επιδίωξη μου ένας ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός που αφήνει οριστικά πίσω του ότι μας πλήγωσε και μας πίκρανε. Ένα κόμμα που θα είναι δίπλα στον άνθρωπο και στα καθημερινά του προβλήματα», αναφέρει η κ. Ορφανίδου.

Αυτούσια η εξαγγελία

Φίλες και Φίλοι,

Με γνωρίζετε πολύ καλά. Εδώ και δυο δεκαετίες είμαστε συνοδοιπόροι σε όλους τους κοινούς αγώνες της παράταξης μας, στις νίκες και στις δύσκολες στιγμές. Πάντα εκεί, πάντα μαζί, πάντα στην πρώτη γραμμή. Ξεκινώντας από τις τάξεις της Νεολαίας μας, της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων, του Πολιτικού Γραφείου του Κόμματος, και εδώ και τρία χρόνια ως Βουλεύτρια στην επαρχία Λευκωσίας.

Σήμερα, δηλώνω για ακόμη μία φορά παρούσα, διεκδικώντας μία από τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων της παράταξης μας.

Πίστευα και πιστεύω ότι η πολιτική πρέπει να στηρίζεται σε αρχές και αξίες. Θέλει συλλογική δουλειά και προσήλωση για να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους.

Όραμα μου, πιστεύω μου, και επιδίωξη μου ένας ισχυρός Δημοκρατικός Συναγερμός που αφήνει οριστικά πίσω του ότι μας πλήγωσε και μας πίκρανε. Ένα κόμμα που θα είναι δίπλα στον άνθρωπο και στα καθημερινά του προβλήματα.

Θέλω να συμβάλω εποικοδομητικά και υπεύθυνα σε όλα αυτά που ωφελούν τους πολίτες και τον τόπο μας. Για ένα Δημοκρατικό Συναγερμό που θα συνεχίσει να πατά γερά στις αρχές και αξίες της Κληριδικής Σχολής, με πρώτιστο στόχο την απελευθέρωση και επανένωση της πατρίδας μας.

Ζητώ τη στήριξη σας, για να συμπορευτούμε μαζί με την Πρόεδρο μας Αννίτα Δημητρίου και με τα άλλα αξιόλογα στελέχη, μα πρωτίστως με όλους εσάς, για να οδηγήσουμε τον Δημοκρατικό Συναγερμό στην νέα εποχή που όλοι μαζί οραματιζόμαστε. Την εποχή της ενότητας, της προοπτικής, και των μεγάλων αποφάσεων για την Κύπρο μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση