ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σιζόπουλος για έκτροπα: Η πολιτεία επιτέλους να λάβει μέτρα πρόληψης

Τι δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

ΚΥΠΕ

Χρειάζεται η πολιτεία επιτέλους να λάβει μέτρα όχι μόνο καταστολής αλλά και πρόληψης, δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, αναφερόμενος στα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο συγκρότημα «Δίας».

Ο κ. Σιζόπουλος επεσήμανε πως τα γεγονότα αυτά δεν ήταν μόνο θλιβερά και αποτρόπαια. "Είναι ντροπή για την δημοκρατία. Είναι ντροπή για τον πολιτισμό μας και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την πατρίδα μας και τον λαό μας σε μία περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη και ιδιαίτερα κρίσιμη", σημείωσε.

Είπε πως την ώρα που θα έπρεπε οι προσπάθειες μας να επικεντρώνονται στο πώς μπορούμε να προστατεύσουμε την πατρίδα μας από τον τουρκικό επεκτατισμό, και να επιλύσουμε τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως αποτέλεσμα και της πανδημίας, είναι αδιανόητο κάποιοι με καλυμμένα τα πρόσωπα να προχωρούν σε τέτοιου είδους ενέργειες.

"Εάν κάποιοι έχουν το θάρρος της γνώμης τους και των απόψεων τους και τεκμηριωμένα να δικαιολογήσουν αυτό που θέλουν, μπορούν να το πράξουν όχι με καλυμμένα τα πρόσωπα αλλά με καθαρά τα πρόσωπα για να μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος", ανέφερε.

Πρόσθεσε πως "αυτό που χρειάζεται δεν είναι μόνο η πραγματική τιμωρία. Χρειάζεται η πολιτεία επιτέλους να λάβει και μέτρα. Και τα μέτρα δεν είναι μόνο μέτρα καταστολής. Είναι μέτρα πρόληψης και ναι στη συνέχεια είναι και τα μέτρα καταστολής που πρέπει να χρησιμοποιηθούν".

"Εύχομαι και ελπίζω ότι θα μπορέσει να γίνει διάγνωση αυτών που πρωτοστάτησαν σε αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα και η τιμωρία να είναι όχι απλά παραδειγματική αλλά και αποτρεπτική για το μέλλον", κατέληξε ο κ. Σιζόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση