ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Σιζόπουλος - Η ΕΔΕΚ θα σταθεί αρωγός στην αναβάθμιση των σωμάτων ασφαλείας

Αυτό που πρέπει όλοι να κατανοήσουμε είναι ότι τα σώματα ασφαλείας δεν είναι αντίπαλοι του πολίτη, πρόσθεσε

ΚΥΠΕ

H ΕΔΕΚ στοχεύει στην ποιοτική αναβάθμιση των σωμάτων ασφαλείας και τη στήριξη των αστυνομικών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, δήλωσε ο Πρόεδρός της Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος με τον Πρόεδρο του κλάδου Αστυνομικού Σώματος «Ισότητα», Νίκο Λοϊζίδη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, ο Νίκος Λοϊζίδης, δήλωσε ότι ο Μαρίνος Σιζόπουλος γνωρίζει τα διαχρονικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σώματα ασφαλείας, προσθέτοντας ότι «θα είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και θα μπορέσουμε να βρούμε αυτές τις λύσεις είτε μέσω της Βουλής είτε μέσω άλλων οδών για να μπορέσουμε να καταστήσουμε τα μέλη των σωμάτων ασφαλείας, ειδικά της πρώτης γραμμής, ετοιμοπόλεμα για να κρατήσουν την εύρυθμη λειτουργία του κράτους».

Ο κ. Σιζόπουλος είπε ότι η ΕΔΕΚ «έχει ως σταθερό στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των σωμάτων ασφαλείας και κυρίως το να δοθεί ιδιαίτερη σημασία και βαρύτητα στα μέλη του αστυνομικού σώματος που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή είτε για την καταπολέμηση του εγκλήματος είτε για την προστασία των πολιτών».

Το ζητούμενο, όπως είπε, είναι να δημιουργηθούν και οι συνθήκες της σωστής μεταρρύθμισης και αναβάθμισης των σωμάτων ασφαλείας αλλά να δημιουργηθούν και οι σωστές συνθήκες ώστε να υπάρξει μία αγαστή συνεργασία του πολίτη μαζί με το αστυνομικό σώμα.

«Αυτό που πρέπει όλοι να κατανοήσουμε είναι ότι τα σώματα ασφαλείας δεν είναι αντίπαλοι του πολίτη. Τα σώματα ασφαλείας και οι πολίτες πρέπει συναδελφωμένοι να προσπαθήσουμε να δώσουμε τη μάχη για τη νομιμότητα, τη νομιμοφροσύνη, την καταπολέμηση του εγκλήματος και την προστασία της κοινωνίας για όλους αυτούς τους κινδύνους που σήμερα ελλοχεύουν», δήλωσε, τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση