ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στεφάνου: Ο Αρχιεπίσκοπος άφησε έντονο το αποτύπωμά του και κρίνεται από την ιστορία

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ μετέφερε ειλικρινή συλλυπητήρια και από μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, τόσο προς την οικογένειά του, όσο και προς τον κόσμο της εκκλησίας

ΚΥΠΕ

Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β’ άφησε έντονο το αποτύπωμα του και το έργο του κρίνεται, όπως κάθε δημοσίου προσώπου, από την ιστορία, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Στεφανος Στέφανου, σήμερα, μετά την υπογραφή του βιβλίου συλλυπητηρίων για τον θάνατο του Αρχιεπισκόπου.

Ο κ. Στέφανου προσήλθε νωρίς το πρωί της Παρασκευής στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κυπρου στη Λευκωσία, μαζί με αντιπροσωπεία του κόμματος, αποτελούμενη από στελέχη και βουλευτές. Μετά την υπογραφή του βιβλίου συλλυπητηρίων στο γραφείο του Αρχιεπισκόπου, η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ προχώρησε στον ναό της Αρχιεπισκοπής, όπου εκτίθεται για λαϊκό προσκύνημα η σορός του Αρχιεπισκόπου.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ μετέφερε ειλικρινή συλλυπητήρια και από μέρους της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, τόσο προς την οικογένειά του, όσο και προς τον κόσμο της εκκλησίας. «Ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’ έχει αφήσει έντονο αποτύπωμα για πάρα πολλά χρόνια, τόσο στα εκκλησιαστικά δρώμενα, όσο και στην δημόσια ζωή του τόπου», πρόσθεσε ο κ. Στεφάνου και κατέληξε ότι τόσο ο Αρχιεπίσκοπος, «όπως και κάθε δημόσιο πρόσωπο, κρίνεται για τα έργα, την προσφορά και το πέρασμά του, από την ιστορία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση