ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στήριξη Χριστοδουλίδη από ΔΗΚΟ

Με πρόταση για στήριξη της υποψηφιότητας του πάει στη Κεντρική επιτροπή

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Με πρόταση για στήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη πάει στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ την ερχόμενη Κυριακή, το εκτελεστικό γραφείο του κόμματος.

Η απόφαση λήφθηκε σχεδόν ομόφωνα αφού υπήρξε μόνο μία αρνητική ψήφος. Προηγήθηκε η συνεδρία της Γραμματείας του κόμματος όπου εκεί ομόφωνα τάχθηκαν υπέρ της πρότασης για στήριξη της υποψηφιότητας Νίκου Χριστοδουλίδη Η απόφαση λήφθηκε αφού τα μέλη μελέτησαν και την απάντηση του κ. Χριστοδουλίδη, στο πολυσέλιδο περίγραμμα θέσεων του ΔΗΚΟ που του παρέδωσε χθες ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Στο κείμενο περιλαμβάνονται οι βασικές θέσεις και εισηγήσεις του κόμματος όπως έχουν δημοσιοποιηθεί κατά καιρούς και στις οποίες στηρίζεται η πολιτική δράση των μελών.

Μιλώντας νωρίτερα στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΠΟΡ FM ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ο βουλευτής του κόμματος Χρύσης Παντελίδης είπε ότι αναμένουν μια αξιολόγηση του κειμένου ώστε να γνωρίζουν αν υπάρχει πεδίο συναντίληψης και συνδιαμόρφωσης συγκεκριμένων πολιτικών.

Ο κ. Παντελίδης ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει πρόθεση για περιορισμό της ανεξαρτησίας της υποψηφιότητας Χριστοδουλίδη σημειώνοντας ωστόσο ότι έχουν καθήκον και υποχρέωση να διαπιστώσουν ότι συμφωνούν στο σχεδιασμό και την εκτίμηση για το μέλλον του τόπου.

Πρόσθεσε ότι τα περισσότερα ζητήματα έχουν ήδη συζητηθεί στη μακρά συνάντηση που είχαν τα μέλη της γραμματείας με τον υποψήφιο πρόεδρο εξηγώντας ότι το συγκεκριμένο περίγραμμα ετοιμάστηκε βάση των όσων λέχθηκαν αλλά και με συχνή επικοινωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Οριάνας Παπαντωνίου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση