ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:40
 

Το Κυπριακό στο επίκεντρο επαφών Κάρογιαν στις Βρυξέλλες

«Ήταν πολύ θετικές οι συζητήσεις που είχαμε και βέβαια αυτή η συνεννόηση θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες», ανέφερε ο ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Το Κυπριακό, η ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο και τα τρέχοντα ζητήματα της ευρωπαϊκής ατζέντας, αλλά και η ενδεχόμενη ένταξη της Δημοκρατικής Παράταξης στην πολιτική ομάδα Renew Europe, βρέθηκαν στον επίκεντρο των επαφών του Προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης Μάρου Κάρογιαν, την Τρίτη στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Κάρογιαν δήλωσε πως "είχα την ευκαιρία σήμερα να συναντηθώ με τον κ.Μεϊμαράκη, τον κ.Ανδρουλάκη, την Επίτροπο Στέλλα Κυριακίδου" και πως θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της πολιτικής ομάδας Renew Europe κ.Τσιόλο, για να συζητήσουν και το ενδεχόμενο ένταξης της Δημοκρατικής Παράταξης στην ευρύτερη ομάδα Renew Europe.

Σημείωσε ότι "με την κ.Κυριακίδου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα που αφορούν τον τομέα της - με ενημέρωσε για τις δράσεις και τις δραστηριότητες, καθώς και για τη δημόσια διαβούλευση που γίνεται για τα ζητήματα του καρκίνου".

"Με τους άλλους συνομιλητές είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε το Κυπριακό, να ανταλλάξουμε απόψεις για τις τουρκικές προκλήσεις, για την ασφάλεια στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και ζητήματα που αφορούν την ευρωπαϊκή ατζέντα, όπως την πράσινη ανάπτυξη, ζητήματα που αφορούν τη μετανάστευση, όπως επίσης και για το μέλλον της Ευρώπης, όπως τα πράγματα εξελίσσονται μετά το Brexit", συμπλήρωσε.

"Πράγματι, ήταν πολύ θετικές οι συζητήσεις που είχαμε και βέβαια αυτή η συνεννόηση θα συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες", κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:04

#PoliticsBlog Το restart του Νίκαρου και ο ηγέτης της κρίσης 

«ναι αλλά... το δικηγορικο πάντα είναι προτεραιότητα.... και εγώ τα πηρα στο κρανίο όταν έγινε το κούρεμα ...»
κρανίο  |  14:03

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Αγαπητέ levant, ανεξαρτήτως του αν έχεις δίκιο ή όχι, προτιμότερο να βάλεις την γλώσσα-δηλητήριο στην ...»
Ad Veritatum  |  10:23

Την Πέμπτη νέο πακέτο βοηθείας 2 δισ. για τις επιχειρήσεις

«Ο διεφθαρμένος, διαπλεκόμενος υπηρέτης της ολιγαρχίας, αντί να επιβάλει έγκαιρα προληπτικά μέτρα δηλ. ...»
levant  |  18:41

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X