ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο Προεδρικό το θέμα των ασφαλτικών

Η ατζέντα του Προέδρου της Δημοκρατίας την προσεχή εβδομάδα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Γραπτή δήλωση εξέδωσε το πρωί του Σαββάτου, 20 Αυγούστου, ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Ιωσήφ, σχετικά με το τι περιλαμβάνει η ατζέντα του Προέδρου την προσεχή εβδομάδα.

Αναλυτικά αναφέρεται:

Συσκέψεις, συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου και άλλες συναντήσεις θα έχει την προσεχή εβδομάδα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης. Στην ατζέντα του Προέδρου Αναστασιάδη περιλαμβάνονται ανοικτά ζητήματα για τα οποία η Κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να δώσει λύσεις, εξυπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το δημόσιο συμφέρον.
Τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου, στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου στην εξοχική προεδρική κατοικία στο Τρόοδος. Της συνεδρίας του Υπουργικού Συμβουλίου θα ακολουθήσει γεύμα που παραθέτει το προεδρικό ζεύγος στα μέλη της Κυβέρνησης.

Την Πέμπτη, 25 Αυγούστου, στις 9.30 και στις 11 το πρωί έχουν προγραμματιστεί δύο συσκέψεις στις οποίες θα συζητηθεί το θέμα των εργοστασίων παραγωγής ασφάλτου. Στην πρώτη σύσκεψη κλήθηκε η Συντονιστική Επιτροπή Κοινοτήτων της περιοχής Βασιλικού. Στη δεύτερη σύσκεψη θα λάβουν μέρος οι κοινότητες της περιοχής Μιτσερού. Στις συσκέψεις θα συμμετάσχουν οι αρμόδιοι Υπουργοί καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Την Παρασκευή, 26 Αυγούστου, στις 8 το βράδυ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρευρεθεί σε δείπνο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Λεμεσού.

Την Κυριακή, 28 Αυγούστου, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα παρευρεθεί και θα μιλήσει στο εθνικό μνημόσυνο του ήρωα – τομεάρχη της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Παρίδη, στην Αναφωτία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Δρομολογούνται αλλαγές για αντικατάσταση Κωμοδρόμου, ενώ αλλαγές προσώπων αναμένονται και στο κεφάλαιο της Χλώρακας
Της Μαρίνας Οικονομίδου
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ