ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Στο ψάξιμο η φόρμουλα για συμμετοχή των υπουργών

Σε διελκυστίνδα μεταξύ του Προεδρικού και του αντιπολιτευόμενου ΔΗΣΥ το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δυόμιση εβδομάδες μετά την επιστολή της Αννίτας Δημητρίου (ημερομηνίας 4 Μαΐου), με την οποία η πρόεδρος του ΔΗΣΥ εξέφραζε στον Μάνφρεντ Βέμπερ τη δυσαρέσκεια της ίδιας και του κόμματος για την πρόθεση υπουργών της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη να συμμετέχουν σε προπαρασκευαστικές υπουργικές συναντήσεις του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο επίσημος λογαριασμός της ευρωπαϊκής ομάδας στο Twitter ανέβαζε φωτογραφία (22 Μαΐου) από μια τέτοια συνάντηση στην οποία συμμετείχε ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος πριν το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων.

Λίγες μέρες μετά το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων, τα μηνύματα από την Πινδάρου, καθώς και από τη Rue du Commerce στις Βρυξέλλες όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΕΛΚ, ήταν πως η παραδοξότητα αυτή οφείλεται στο ότι οι προσκλήσεις προς τους Υπουργούς για συμμετοχή στην προπαρασκευαστική συνάντηση στάλθηκαν πριν αποσταλεί, ή παραληφθεί, η επιστολή της κ. Δημητρίου την οποία αποκάλυψε η «Κ» στις 14/5.

Τη στιγμή όμως που η Πινδάρου θεωρεί το θέμα λήξαν μετά τα μηνύματα που στάλθηκαν με διάφορους τρόπους στον Πρόεδρο του ΕΛΚ αλλά και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, το ίδιο το ΕΛΚ αναζητεί συμβιβαστική λύση.

 

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Γιώργου Κακούρη στην έντυπη έκδοση της «Κ».

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΣΥ μου, κάνεις Λάθος !!! Μεγάλη η απαίτησή σου !!! Άντε τώρα να βρείτε συμβιβαστική λύση, σύμφωνα με τη σύσταση του ΕΛΚ.

Κ. Καραγιαννίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση