ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Συσκέψεις στο Προεδρικό με φόντο χαλάρωση μέτρων

Την Πέμπτη οι ανακοινώσεις

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης προεδρεύει από τις 9:15 το πρωί σύσκεψης με τη Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή για τον κορωνοϊό στην παρουσία των αρμοδίων Υπουργών, με στόχο την εξέταση της επιδημιολογικής κατάστασης και την σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων κατά της διασποράς των κορωνοϊού στην Κύπρο.

Στις 11.15 ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει, επίσης στο Προεδρικό Μέγαρο, σύσκεψης με τους αρχηγούς των κομμάτων και τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής.

Την Τρίτη το βράδυ τα μέλη της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής για τον κορωνοϊό, συζήτησαν μεταξύ τους για τις χαλαρώσεις στα περιοριστικά μέτρα που θα εισηγηθούν στην Κυβέρνηση.

Αρμόδια πηγή είχε δηλώσει στο ΚΥΠΕ, ότι η γενική αντίληψη που υπάρχει στα μέλη της Επιστημονικής Επιτροπής είναι όπως με υπευθυνότητα, οι χαλαρώσεις γίνουν κλιμακωτά, ώστε να μην επιδεινωθεί η επιδημιολογική εικόνα.

Πάντως σε σύσκεψη της Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε μια προκαταρκτική συζήτηση σε γενικές γραμμές για τις χαλαρώσεις.

Ο περισσότερος χρόνος στη σύσκεψη, αναλώθηκε στην αξιολόγηση της επιδημιολογικής εικόνας, τα ευρήματα των ιχνηλατήσεων στη Λεμεσό, τα μεταλλαγμένα στελέχη και τους εμβολιασμούς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση