ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θα διεκδικήσει ο Πετρίδης την προεδρία ΔΗΣΥ; - Τι απάντησε

Άφησε ανοιχτό το παραθυράκι ο υπουργός Οικονομικών

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μπορεί η συνέντευξη του Κωνσταντίνου Πετρίδη, στην Μαρίνα Οικονομίδου και την «Καθημερινή» της Κυριακής να περιστράφηκε γύρω από τις θέσεις και τη δική του οπτική γωνία σε θέματα που αφορούν την παράταξη, τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές και την «κόντρα» Αβέρωφ-Χριστοδουλίδη όμως δε θα μπορούσε να λείψει η ερώτηση για το δικό του μέλλον.

«Σας ενδιαφέρει η προεδρία του ΔΗΣΥ;» ερωτήθηκε. Ο ίδιος πάντως, δια της πλαγίας οδού άφησε ανοιχτό το παραθυράκι αφού ξεκίνησε λέγοντας πως βρίσκεται στην πολιτική σκηνή εδώ και μία δεκαετία έχοντας υπηρετήσει από διάφορα πόστα και έχοντας βιώσει μεγάλες κρίσεις.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ουδέποτε υπολόγισε την επόμενη μέρα -υπογραμμίζοντας πως παρ’όλα αυτά είναι ο μακροβιότερος αυτής της Κυβέρνησης με συνεχή υπηρεσία από τον Μάρτιο του 2013- ενώ πιστεύει πως αυτό που τον διέσωσε είναι πως δεν τον απασχόλησε ποτέ το πολιτικό του μέλλον το οποίο «πρέπει να κτίζεις με πράξεις και όχι τακτικιστικά.»

Παρά την συζήτηση περί «απουσίας τακτικισμού και ατζέντας» ο Κωνσταντίνος Πετρίδης άφησε ανοιχτή την πόρτα για το ενδεχόμενο να διεκδικήσει στο μέλλον την προεδρία του ΔΗΣΥ λέγοντας καταληκτικά πως «Δεν έχω πλάνα για μετά το 2023, αλλά είμαι πολιτικό ον.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση