
Kathimerini.com.cy
Τις προτεραιότητες για τις επερχόμενες εκλογές, αλλά και το ζήτημα των εξαιρέσεων αναμένεται να συζητηθεί το ερχόμενο Σάββατο στη συνεδρία της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, κ. Γιώργος Κουκουμάς δήλωσε στην εκπομπή «ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ» του ΣΠΟΡ FM 95.00 πως προχωρούν με βάση το χρονοδιάγραμμα και τον σχεδιασμό με το ψηφοδέλτιο για τις Βουλευτικές Εκλογές να αναμένεται πριν το τέλος Νοεμβρίου.
Σχετικά με την Κεντρική Επιτροπή του Σαββάτου, όπως και με τις συζητήσεις που θα ακολουθήσουν, το ΑΚΕΛ θα προσπαθήσει να θέσει τα ζητήματα που θα προτάξει στον προεκλογικό του αγώνα. Ιδιαίτερη έμφαση αναμένεται να δοθεί στα θέματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητα των πολιτών, όπως η ακρίβεια και το κόστος ζωής.
Σχετικά με το ζήτημα των εξαιρέσεων και τις περιπτώσεις των Άριστου Δαμιανού, Γιώργου Λουκαΐδη και Ανδρέα Καυκαλιά αναμένεται να συζητηθεί το Σάββατο στην Κεντρική. Σχετικά με το όριο των θητειών και τη σκέψη πίσω από αυτό, ο κ. Κουκουμάς εξήγησε ότι στόχος είναι να ανανεώνεται η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος με σκοπό όμως να διατηρείται ο πολιτικός πυρήνας.