ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 16:04
 

Τίμησε μετά θάνατον την Λένια Καττάμη η ΓΟΔΗΣΥ

Για την κοινωνική προσφορά της και τον ρόλο της στον Δημοκρατικό Συναγερμό

Newsroom K

Την επιχειρηματία και στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού Λένια Καττάμη, τίμησε μετά θάνατον η Γυναικεία Οργάνωση του Δημοκρατικού Συναγερμού, το βράδυ της Τετάρτης.

Η Λένια Καττάμη, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στις 16 Φεβρουαρίου. Είχε χαρακτηριστεί η σιδηρά κυρία πίσω από την αντιπροσωπεία της Subaru στην Κύπρο, ενώ παράλληλα είχε ενεργό ρόλο στον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Σε ηλικία 19 ετών παντρεύτηκε τον πρώτο σύζυγό της Κώστα Οικονομίδη και έκανε τρία παιδιά μαζί του. Τον έχασε κατά τη διάρκεια της εισβολής στα 25 χρόνια. Ήταν η πρώτη γυναίκα γραμματέας που μπήκε στην Ελληνική Τράπεζα ενώ παράλληλα έκανε δύο ακόμη δουλειές όπως ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό OMIKRON.

Το 1979 παντρεύτηκε τον Νίκο Καττάμη και μπήκε δυναμικά στον τομέα των επιχειρήσεων αναλαμβάνοντας την αντιπροσωπεία της Subaru στην Κύπρο.

Υπήρξε παράλληλα στέλεχος του ΔΗΣΥ υπηρετώντας από διάφορα αξιώματα. Ήταν ενεργό μέλος της τοπικής επιτροπής του Δημοκρατικού Συναγερμού Αγίου Δομετίου, και μετέπειτα γενική συντονίστρια, αλλά και ενεργό μέλος της Γυναικείας Οργάνωσης του ΔΗΣΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X