ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το μήνυμα των κομμάτων πριν την κάλπη

Κοινό μήνυμα όλων των κομμάτων είναι παρακίνηση του κοινού για προσέλευση του στις κάλπες

Newsroom K

Τα τελικά τους μηνύματα έστειλαν τα κόμματα ενόψει των ευρωεκλογών, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Μαΐου.

Κοινό μήνυμα όλων των κομμάτων είναι παρακίνηση του κοινού για προσέλευση του στις κάλπες έτσι ώστε να αξιοποιήσουν το δικαίωμα ψήφου του.

ΔΗΣΥ: Να διασφαλιστεί η συνέχιση της σωστής πορείας της χώρας

Η Κύπρος απειλείται και κινδυνεύει. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος, βασικό μας στήριγμα είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τι μήνυμα όμως θα πάει στην Ευρώπη, τώρα που ζητούμε τη στήριξη της, αν στείλουμε στην ευρωβουλή ενισχυμένους τους ευρωσκεπτικιστές του ΑΚΕΛ και τους ακραίους, που την πολεμούν και θέλουν τη διάλυσή της;

Φίλες και φίλοι,

Μην τους αφήσετε να μας γυρίσουν πίσω. Διασφαλίστε τη συνέχιση της σωστής πορείας.

Ενισχύστε τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Ένας δυνατός Δημοκρατικός Συναγερμός, σημαίνει ισχυρή Κύπρος στην Ευρώπη.

ΑΚΕΛ: Να στείλουμε μαζί το μήνυμα ότι η πατρίδα μας δε μπορεί να ζει άλλο μοιρασμένη

Απευθύνομαι σήμερα σε όλους τους πολίτες.Και σε αυτούς που συμμετείχαν ή παρακολούθησαν τις προεκλογικές εκστρατείες των κομμάτων και σε αυτούς που κρατήθηκαν σε απόσταση από αυτές ή απογοητεύτηκαν από το ύφος, το ήθος και το επίπεδό τους.

Σας καλώ να προσέλθετε μαζικά στις κάλπες. Και από τη μια πλευρά της ντροπιαστικής διαχωριστικής γραμμής και από την άλλη. Να στείλουμε μαζί το μήνυμα ότι η πατρίδα μας δε μπορεί να ζει άλλο μοιρασμένη. Ότι θέλει να ζήσει ελεύθερη και επανενωμένη. Χωρίς κατοχικά στρατεύματα και εγγυήτριες δυνάμεις. Με ασφάλεια και πολιτική ισότητα. Με πλήρη κυριαρχικά δικαιώματα, ένα Κράτος, μια ιθαγένεια.

Ότι αξίζει να εξελιχθεί σε μια κανονική, σύγχρονη και δημοκρατική ευρωπαϊκή χώρα. Ότι μπορεί να γίνει σύμβολο ειρηνικής συνύπαρξης και συνεργασίας. Σας καλώ να μην χάσετε την ευκαιρία που σας δίνεται την Κυριακή. Ανεξάρτητα από ιδεολογική τοποθέτηση ή κομματική προέλευση, να στείλουμε μαζί ένα δυνατό και καθαρό μήνυμα.

Να πούμε μαζί «ως εδώ!». Φτάνει πιά με τις ύβρεις. Φτάνει πιά με τα πλαστά διλήμματα που δεν απαντούν σε πραγματικά προβλήματα και δεν εξυπηρετούν τα λαϊκά συμφέροντα. Φτάνει πια με την εκβιαστική κινδυνολογία που αλλοιώνει το εκλογικό διακύβευμα. Φτάνει πια με την υποκρισία όσων διατείνονται ότι πάνε την Ευρώπη μπροστά ενώ την πισωγυρίζουν.

Φτάνει πια με τους κυβερνώντες που σας ζητούν «να μη γυρίσετε πίσω». Είναι αυτοί που μας γυρίζουν συνέχεια πίσω στο παρελθόν στο οποίο ανήκουν και από το οποίο εμπνέονται τη μαύρη προπαγάνδα τους. Φτάνει πια με τον εκφοβισμό των δυσαρεστημένων ψηφοφόρων του ΔΗΣΥ που προσπαθούν να συσπειρώσουν αρνούμενοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και επιστρατεύοντας ψέματα για όσα κάνουν και όσα δεν κάνουν. Την αποτυχία, την ανικανότητα και την αναποτελεσματικότητα τους, τη φορτώνουν στο ΑΚΕΛ.

Φτάνει πια με τη συνθηματολογία περί ενότητας την ώρα που σπέρνουν το διχασμό και την πόλωση. Φτάνει πια να πανηγυρίζουν για τα έργα τους που ισχυρίζονται ότι τους κάνουν περήφανους, ενώ θα έπρεπε να τους προκαλούν ντροπή.

Στις ώρες που μεσολαβούν μέχρι την κάλπη, ας αναλογισθούμε όλοι τί έγιναν οι δεσμεύσεις που δεν τηρήθηκαν, οι μεταρρυθμίσεις που δεν έγιναν και τα ψέματα που μας είπαν. Την άνοιξη που μας υποσχέθηκαν και μας έφεραν το μόνιμο χειμώνα της διαπλοκής, της διαφθοράς, της αλαζονίας, της φτωχοποίησης, των εκποιήσεων και των επιθέσεων σε κάθε δημόσια περιουσία και κοινωνικό αγαθό

Τα «δεσμεύομαι» που κατάντησαν ανέκδοτο. Την υπόσκαψη της παιδείας και της υγείας, την άλωση των λιμανιών και της ενέργειας. Την απορρύθμιση της εργασίας. Τον ακρωτηριασμό των μισθών και των συντάξεων. Την υποβάθμιση των υπηρεσιών, των δημοσίων οργανισμών, των υποδομών και του περιβάλλοντος.  Το ξεπούλημα του Συνεργατισμού.

Την αποδιοργάνωση της Αστυνομίας, τα εγκλήματα κατά των αλλοδαπών γυναικών που δεν πρόλαβαν, το θεσμικό ρατσισμό που επέδειξαν. Την υπονόμευση των Ανεξάρτητων Αρχών, των δημοκρατικών θεσμών και των ελεγκτικών μηχανισμών. Ένα είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντήσουμε την Κυριακή. Είναι απλό και σαφές. Θα τους επιβραβεύσουμε ή θα τους αποδοκιμάσουμε;

Θα τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο που έχουν πάρει ή με τη ψήφο μας θα σταματήσουμε την κατρακύλα τους; Θα στείλουμε δυνατό και καθαρό το μήνυμα ότι θέλουμε τα πράγματα να αλλάξουν ή θα αφήσουμε τη ψήφο μας να χαθεί σε επιλογές που δεν έχουν τη δύναμη και τη θέληση να σταματήσουν τις πολιτικές της δεξιάς που γιγαντώνουν την ακροδεξιά;

Καμιά ψήφος χαμένη. Καμιά επιλογή λανθασμένη. Καμιά συνείδηση αποπροσανατολισμένη. Όλοι όσοι δεν αντέχουν άλλο αυτή την κατάσταση, όλοι όσοι δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τα ψέματα, τους θεατρινισμούς και τις παλινωδίες της Κυβέρνησης και του ΔΗΣΥ έχουν μία δυνατή επιλογή. Το ΑΚΕΛ-Αριστερά Νέες Δυνάμεις. Καμία συνείδηση δεν πρέπει να υποκύψει σε ψεύτικα διλήμματα.

Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει σε αυτούς που την επομένη των εκλογών θα τη μετατρέψουν σε δεκανίκι της κυβέρνησης. Ο κόσμος του ΑΚΕΛ, ο κόσμος της Αριστεράς, όλοι όσοι δεν αντέχουν άλλο την διάλυση της κοινωνίας και του κράτους στην οποία μας οδηγούν έχουμε την ευθύνη έχουμε και τη δύναμη να αλλάξουμε τα πράγματα.  Ψηφίζοντας ΑΚΕΛ-Αριστερά- Νέες Δυνάμεις, δίνουμε δύναμη στη δύναμη του λαού μας, στο όραμα του για μια άλλη Κύπρο σε μια διαφορετική Ευρώπη.

ΔΗΚΟ: Μήνυμα στην κυβέρνηση του ΔΗΣΥ

Το Δημοκρατικό Κόμμα έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγάλες εθνικές επιλογές της χώρας μας, πάντοτε με ευρωπαϊκό προσανατολισμό. Με Πρόεδρο τον Σπύρο Κυπριανού, ανοίξαμε το δρόμο προς την Ευρώπη, το 1987, με την υπογραφή της Τελωνειακής Ένωσης Κύπρου - ΕΟΚ. Με Πρόεδρο τον Τάσσο Παπαδόπουλο, διασώσαμε την Κυπριακή Δημοκρατία και πετύχαμε την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, το 2004 και στην Ευρωζώνη, το 2008.

Είμαστε το ευρωπαϊκό κεντρώο κόμμα της Κύπρου, που πρωτοστατεί διαχρονικά στην προσπάθεια για απελευθέρωση, ανάπτυξη, κοινωνική δικαιοσύνη. Είμαστε το κόμμα που αξιοποιεί τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με στόχο την επίτευξη μιας σωστής λύσης του Κυπριακού, την ισχυροποίηση της Κυπριακής Δημοκρατίας και τη διεκδίκηση των δικαίων του λαού μας.

Με την ψήφο σας την Κυριακή, στείλτε μήνυμα: Μήνυμα στην Ευρώπη, ότι το μέλλον μας θα είναι δημοκρατικό και προοδευτικό. Μήνυμα στην κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, ότι η αποτυχημένη πολιτική στο Κυπριακό, η υπονόμευση των θεσμών και η πολιτική εξαπάτηση πρέπει να σταματήσουν.

Με την ψήφο σας την Κυριακή, στείλτε μήνυμα: Για διεκδικητική στρατηγική στο Κυπριακό, λύσεις στα προβλήματα της οικονομίας, σεβασμό στους θεσμούς, τιμωρία όσων ευθύνονται. Την Κυριακή, ψηφίστε το Δημοκρατικό Κόμμα, για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε, μαζί, για την Κύπρο στην Ευρώπη.

Συμμαχία Πολιτών-Κίνημα Οικολόγων: 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΛΛΗΚΑΣ: Διεκδικούμε την 6η έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γιατί πιστεύουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση

Εκλέγοντας ένα Ευρωβουλευτή από το ψηφοδέλτιο της συνεργασίας Συμμαχία-Οικολόγοι κερδίζει η Κύπρος
Είμαστε δύο ημέρες πριν από τις Ευρωεκλογές. Αυτές οι εκλογές είναι καθοριστικής σημασίας για την Ευρωπαϊκή Ένωση, για το μέλλον της για τις πολιτικές που θα ακολουθήσει. Είναι σημαντικές για την πατρίδα μας η οποία βρίσκεται υπό ημικατοχή αλλά και υπό συνεχή εκβιασμό και απειλή από την Τουρκία.

Διεκδικούμε την 6η έδρα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο γιατί πιστεύουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πιστεύουμε στο κοινό όραμα. Στόχος μας είναι μέσα από το Ευρωκοινοβούλιο να εργαστούμε για μια Ευρώπη η οποία θα είναι ακόμη πιο φιλική στις πολιτικές της για το περιβάλλον. Θα είναι πιο κοντά στον πολίτη. Θα αγωνιστούμε για μια Ευρώπη που θα επαναφέρει το κράτος πρόνοιας που αποτελούσε παγκόσμιο πρότυπο έτσι ώστε να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία της ανάμεσα στους Ευρωπαίους πολίτες. Θέλουμε μια Ευρώπη η οποία να επενδύει στους νέους και να τους δίνει προοπτική αλλά και ευκαιρίες ανέλιξης και προόδου, κοινωνικής και επαγγελματικής.

Μια Ευρώπη που θα επενδύει στην έρευνα, στην καινοτομία και η οποία θα αναζητήσει και θα αναπτύξει ένα νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης. Θέλουμε μια Ευρώπη η οποία να είναι αλληλέγγυα σε όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς με βάση τις αρχές και αξίες της. Αλληλέγγυά στον αντικατοχικό αγώνα που διεξάγει ο Κυπριακός Ελληνισμός. Μαζί στην Ευρώπη είμαστε πιο ισχυροί.

Εκλέγοντας ένα Ευρωβουλευτή από το ψηφοδέλτιο της συνεργασίας Συμμαχία-Οικολόγοι αυτός που κερδίζει είναι η Κύπρος. Κερδίζει η Κύπρος γιατί θα μας δοθεί η ευκαιρία για πρώτη φορά να εκπροσωπηθεί η Κυπριακή Δημοκρατία σε τέσσερις πολιτικές ομάδες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και όχι τρείς όπως συνέβαινε μέχρι σήμερα. Πέραν από το Λαϊκό κόμμα που θα εκπροσωπείται από τους ευρωβουλευτές του ΔΗΣΥ, την Αριστερά που θα εκπροσωπείται τους ευρωβουλευτές του ΑΚΕΛ, την Σοσιαλιστική ομάδα που θα εκπροσωπείται από τον ευρωβουλευτή του ΔΗΚΟ, με έναν ευρωβουλευτή από το ψηφοδέλτιο Συμμαχία-Οικολόγοι η Κύπρος θα μπορεί να εκπροσωπηθεί είτε στην ομάδα των Πρασίνων που είναι μια ανερχόμενη πολιτική δύναμη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είτε στην ομάδα των Ευρωπαίων Δημοκρατών που αναμένεται να είναι η τρίτη μεγάλη δύναμη στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο.

Άρα εμείς καλούμε τους πολίτες να επενδύσουν τη ψήφο τους στη συνεργασία Συμμαχία-Οικολόγοι. Να μην αφήσουμε να χαθεί αυτή η ευκαιρία, να ακούγεται η φωνή της Κύπρου σε τέσσερις μεγάλες πολιτικές ομάδες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Καλούμε τους πολίτες να συμμετάσχουν σε αυτές τις εκλογές. Τους πολίτες που είναι απογοητευμένοι από τα σκάνδαλα, τη διαπλοκή και τη διαφθορά. Τους πολίτες που νιώθουν προδομένοι από αυτούς που τόσα χρόνια τους ψηφίζουν αλλά τους απογοήτευσαν. Τους πολίτες που είναι οργισμένοι και θέλουν αλλαγή, να πάνε στις κάλπες. Η αλλαγή έρχεται με τη συμμετοχή. Η αποχή σε αυτές τις συνθήκες σημαίνει ανοχή.

Δώστε μας λοιπόν την ευκαιρία να είμαστε η φωνή των πολιτών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΡΔΙΚΗΣ: Την έκτη έδρα τη διεκδικούμε και θα την πάρουμε

Την έκτη έδρα τη διεκδικούμε και θα την πάρουμε. Και θα την πάρουμε με τη δύναμη των πολιτών. Για μια ξεκάθαρη αλλαγή, την αλλαγή μαζί με την συνεργασία Οικολόγοι – Συμμαχία Πολιτών.
Φίλοι και φίλες,

Βρισκόμαστε πλέον μπροστά στην κάλπη. Μπροστά στην ώρα της αλήθειας. Επιβάλλεται να αναλάβουμε όλοι τις ευθύνες μας. Είναι η ώρα των πολιτών. Είναι η ώρα που κάθε πολίτης εξασκεί το εκλογικό του δικαίωμα και εφαρμόζει - ο ίδιος πλέον - την αρχή της Δημοκρατίας. Καθορίζει το μέλλον του.

Είναι πάρα πολύ σημαντικές αυτές οι εκλογές. Δεν γίνονται για μια μακρινή πόλη, τις Βρυξέλλες, για να ασχολούνται με θέματα που δεν μας αφορούν τον κάθε ένα και την κάθε μια ξεχωριστά.

Ότι ψηφίζεται στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο αφορά τον κάθε ένα από εμάς, στην καθημερινότητα του, στο περιβάλλον, στην υγεία, τις κλιματικές αλλαγές, τα εργασιακά δικαιώματα, ακόμα και στα τραπεζικά ζητήματα.

Συνεπώς αυτές οι εκλογές δεν είναι εκλογές για άλλους. Είναι εκλογές για μας, για τους πολίτες και πρέπει την Κυριακή να κάνουμε την επιλογή. Την ξεκάθαρη επιλογή! Κι αυτή δεν είναι άλλη από τη συνεργασία «Συμμαχία – Οικολόγοι». Γιατί είμαστε η ξεκάθαρη αλλαγή; Γιατί δίνεται η ευκαιρία για πρώτη φορά να αλλάξει με δημοκρατικό, εναλλακτικό και οικολογικό τρόπο η αντιπροσώπευση των Κυπρίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Ας εκλέξουμε επιτέλους και κάποιους άλλους από αυτούς που τόσα χρόνια εκλέγουμε στις τρεις ομάδες, τους δεξιούς, τους σοσιαλδημοκράτες και την αριστερά. Έχουμε την Κυριακή την επιλογή να κάνουμε την αλλαγή. Και η αλλαγή αυτή θα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση. Τη σωστή κατεύθυνση που εκπροσωπεί η συνεργασία «Συμμαχία – Οικολόγοι».

Ας πάμε στην κάλπη με τις έγνοιες μας, τα οράματα μας, τις ελπίδες μας. Τι είναι αυτό που μας κινεί; Οι κόντρες μεταξύ των πολιτικών; Ποιος θα βγει πρώτος; Τι είναι αυτό που μας απασχολεί; Το περιβάλλον που καταστρέφεται; Οι κλιματικές αλλαγές που μας καίνε; Η οικονομική κρίση; Τα προβλήματα στην υγεία;

Φίλοι και φίλες,

Ας πάμε στις κάλπες την Κυριακή, κουβαλώντας μαζί μας τον εαυτό μας, τη δύναμή μας, τη δύναμη των πολιτών και ας δώσουμε κατεύθυνση, ευθύνη, ας δώσουμε την ευκαιρία να γίνει η πραγματική αλλαγή, η ξεκάθαρη αλλαγή.

Έχουμε καλύψει την τελευταία βδομάδα πάρα πολύ δρόμο, έχουμε αντιμετωπίσει τα διλλήματα, την εικόνα που δημιούργησαν κάποιοι για το διακύβευμα των εκλογών. Θεωρούμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται κοντά μας από διάφορες κυλιόμενες έρευνες που κάνουν αυτοί που έχουν τα χρήματα για να κάνουν τις έρευνες αυτές, ότι είμαστε πάρα πολύ κοντά, σε απόσταση αναπνοής για την εκλογή του έκτου Ευρωβουλευτή.

Αυτή η έκτη έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο μας ανήκει, τη διεκδικούμε και θα την πάρουμε. Και θα την πάρουμε με τη δύναμη των πολιτών. Για μια ξεκάθαρη αλλαγή, την αλλαγή μαζί με την συνεργασία Οικολόγοι – Συμμαχία Πολιτών.

ΕΔΕΚ: Η πατρίδα μας καλεί με ενότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται

Καλώ τους Κύπριους που διακατέχονται από πατριωτικά και δημοκρατικά αισθήματα, με την επιλογή τους να φράξουν το δρόμο σε ακροδεξιά και αντιδημοκρατικά μορφώματα

Μετά από σχετική ερώτηση δημοσιογράφου προς τον Ιδρυτή και Επίτιμο Πρόεδρο της ΕΔΕΚ Δρ Βάσο Λυσσαρίδη για το δικό του μήνυμα στις επικείμενες ευρωεκλογές, ο Δρ Β. Λυσσαρίδης δήλωσε:

«Σε αυτή τη δύσκολη ώρα, η πατρίδα μας καλεί με ενότητα να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έρχονται. Οι χθεσινές δηλώσεις Γιαννάκη Ομήρου και Γιώργου Βαρνάβα τις οποίες χαιρετίζω, επιβεβαιώνουν πως σε αυτές τις εκλογές το κόμμα κατέρχεται ενιαίο, διεκδικώντας την επανεκλογή ευρωβουλευτή.

Καλώ τους Κύπριους που διακατέχονται από πατριωτικά και δημοκρατικά αισθήματα, με την επιλογή τους να φράξουν το δρόμο σε ακροδεξιά και αντιδημοκρατικά μορφώματα και να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ για να ενισχύσουν τη φωνή της πατρίδας μας στο ευρωκοινοβούλιο και στην Ευρώπη»

ΔΗΠΑ: Είμαστε σίγουροι για την ανταπόκριση που θα βρει το διάβημά μας

Φτάνουμε στο τέλος μιας εκλογικής αναμέτρησης στην οποία επικράτησε μια πολιτική πόλωση που δεν επέτρεψε ούτε την ανάπτυξη των επιχειρημάτων της κάθε πλευράς ούτε το διάλογο πάνω στα μεγάλα διακυβεύματα που αφορά το αύριο και της Ευρώπης και της Κύπρου.

Πρόκειται για ακόμα μια απόδειξη της επείγουσας ανάγκης να καλυφθεί άμεσα το κενό που έχει δημιουργηθεί με την απουσία ενός δυνατού αξιόπιστου και αντιπροσωπευτικού πολιτικού Κέντρου που να παρεμβαίνει στις εξελίξεις, να ενθαρρύνει την εθνική συνεννόηση και να δίνει προτεραιότητα στα ουσιαστικά προβλήματά της κοινωνίας μας.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι με τη δική της παρουσία η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ δίνει τουλάχιστον μια εναλλακτική διέξοδο στον κυπριακό λαό και την ευκαιρία να ενώσει τις δυνάμεις του με τις δικές μας δυνάμεις σε μια κοινή προσπάθεια να μπει επιτέλους ένα τέλος στις στείρες αντιπαραθέσεις και τους άγονους κομματικούς ανταγωνισμούς.

ΨΗΦΟΣ στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ δεν σημαίνει αναγκαστικά ταύτιση με πρόσωπα και ιδέες. Σημαίνει πολύ περισσότερο παρέμβαση στις πολιτικές εξελίξεις με ένα τρόπο που θα ανοίγει τον δρόμο σε ένα πιο παραγωγικό και δημοκρατικό διάλογο και στην αναζήτηση των σύνθετων απαντήσεων που πρέπει να δοθούν στα πιεστικά, αλλά σύνθετα προβλήματα της εποχής.

Δίνεται με άλλα λόγια στον κυπριακό λαό η ευκαιρία να κάνει την διαφορά στέλλοντας μέσα από την ψήφο του υπέρ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ το μήνυμα υπέρ ενός άλλου πολιτικού πολιτισμού.

Είμαστε σίγουροι για την ανταπόκριση που θα βρει το διάβημά μας. Είμαστε σίγουροι για την έκπληξη που θα αποκαλύψει η κάλπη. Για την μεγάλη ανατροπή που θα σημάνουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Γιατί, είμαστε σίγουροι και για την νοημοσύνη και για την αξιοπρέπεια και για την αγάπη προς την πατρίδα και την δημοκρατία του πολύπαθου λαού μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση