ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το «Όχι» της Αννίτας για την προεδρία και οι δελφίνοι

Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για τις 11 Μαρτίου «κλείδωσε» η διεξαγωγή εκλογών στον ΔΗΣΥ για ανάδειξη νέας ηγεσίας μετά και την συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (13/02).

Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό αναφορικά με τους συναγερμικούς που θα προσπαθήσουν να μετρήσουν τις δυνάμεις τους, έχοντας απέναντί τους τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ονόματα έχουν ακουστεί, ήδη, πλην όμως ουδείς από τους εν δυνάμει υποψήφιους δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Παρά τα όσα λέγονται για την Αννίτα Δημητρίου η πρόεδρος της Βουλής, εξερχόμενη του Πολιτικού Γραφείου, ερωτηθείς από την «Κ» αν την ενδιαφέρει η θέση του προέδρου του ΔΗΣΥ κατηγορηματικά απάντησε όχι.

Ένα από τα ονόματα που ακούγονται είναι και αυτό του εκπροσώπου τύπου του κόμματος Δημήτρη Δημητρίου ο οποίος μετά το πέρας του Πολιτικού Γραφείου με την αινιγματική απάντηση, «Ες αύριον τα σπουδαία», σε σχετικό ερώτημα, συντήρησε τη φημολογία.

Η θέση του προέδρου του ΔΗΣΥ δεν αφήνει αδιάφορο τον Χάρη Γεωργιάδη αλλά και τον Νίκο Νουρή ο οποίος έθεσε ανοιχτά θέμα για την πρόταση του Αβέρωφ Νεοφύτου για εκλογές στις 11 Μαρτίου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  |  Εκλογές  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση