ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Τον ανθυποψήφιο του Σανέρ εμπλέκει η «πρωταγωνίστρια» για το ροζ βίντεο

«Εάν το αποδείξουν εγώ θα εγκαταλείψω τη χώρα», ανέφερε ο Φαίζ Σουτσιούογλου

ΚΥΠΕ

Τον ανθυποψήφιο του Ερσάν Σανέρ στο εκλογικό συνέδριο του ΚΕΕ, Φαίζ Σουτσιούογλου ενέπλεξε στην υπόθεση του ροζ βίντεο η συλληφθείσα γυναίκα που εμφανίζεται σε αυτό, κατά την 4ωρη διαδικασία ανανέωσης των διαταγμάτων κράτησης και των 5 συλληφθέντων, χθες, στο «επαρχιακό δικαστήριο» της Αμμοχώστου.

Η γυναίκα ανέφερε ότι είχε συνάντηση με τον κ. Σουτσιούογλου πριν 4 μήνες για το συγκεκριμένο βίντεο σε ένα εστιατόριο, κάτι που ο κ. Σουτσιούογλου παραδέχθηκε αλλά αντέδρασε έντονα στους ισχυρισμούς για την εμπλοκή του στη δημιουργία αυτού του βίντεο, λέγοντας «εάν το αποδείξουν εγώ θα εγκαταλείψω τη χώρα».

Ανέφερε ότι αυτά είναι παιχνίδια ενόψει του εκλογικού συνεδρίου και τα αποκάλεσε ντροπή. «Τέτοιο ρεζίλι η χώρα δεν ξανάζησε. Κρίμα». Ο κ. Σουτσιούογλου διερωτήθηκε γιατί ο ίδιος που έχει το 60% των ψήφων στο συνέδριο να ασχοληθεί με τον κ. Σανέρ που έχει το 15%. «Δεν έχω καμία σχέση με αυτό το βίντεο και ούτε θα μπορούσα να έχω. Με τίποτα».

Σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Ντιαλόγκ ο κ. Σουτσιούογλου παραδέχθηκε ότι συνάντησε την εν λόγω γυναίκα μαζί με έναν από τους άλλους συλληφθέντες, λέγοντας πως στο τραπέζι ήταν 3 – 4 άτομα εκτός του ιδίου. Η εν λόγω γυναίκα, είπε ο κ. Σουτσιύογλου, του ανέφερε ότι είχε βρεθεί με έναν πολιτικό, της έταξε δουλειά και της βρήκε στον «δήμο» Αμμοχώστου με μισθό 1500 ΤΛ και θα τον κάνει να πληρώσει γι’ αυτό. «Της είπα να μην χρησιμοποιήσουν εμένα και σηκώθηκα έφυγα».

Ο Φαίζ Σουτσιούογλου, που φέρεται να είναι ο επικρατέστερος στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΕΕ σύμφωνα με δημοσκοπήσεις, διερωτήθηκε επίσης «ποιος θα ωφεληθεί αν ο Σανέρ και εγώ αποκλειστούμε από αυτές τις εκλογές;».

Ερωτηθείς εάν αληθεύει ότι προειδοποίησε τον κ. Σανέρ για την ύπαρξη του βίντεο μετά τη συνάντηση με την υπό κράτηση γυναίκα, ο κ. Σουτσιούογλου είπε ότι «αυτό το γεγονός δεν το γνώριζα μόνο εγώ, όποιον ρωτήσετε το ήξερε. Είναι κάτι που αφορά την προσωπική του ζωή και την οικογένειά του. Εγώ δεν το είπα ούτε στη δική μου γυναίκα. Ούτε συμμετείχα σε αυτό». Κι άλλοι ήξεραν γι’ αυτό το βίντεο και δεν μιλούσαν, πρόσθεσε λέγοντας ότι το σημαντικό είναι ποιος το δημοσίευσε αυτό το βίντεο και αυτό μπορεί να βρεθεί με την τεχνολογία, «είτε είναι από την Τουρκία είτε από τη νότια Κύπρο».

Ο κ. Σουτσιούογλου ανέφερε επίσης ότι πριν 10 μέρες ένας άλλος υποψήφιος για την προεδρία του ΚΕΕ είχε πει να προετοιμαστούν γιατί «θα γίνουν πράγματα που δεν θα πιστεύετε, θα τον αποτελειώσουμε τον Σουτσιούογλου». Πού το ήξερε αυτό, να πει από πού, πρόσθεσε ο κ. Σουτσιούογλου

Η χθεσινή διαδικασία ενώπιον του «επαρχιακού δικαστηρίου» Αμμοχώστου με τους 5 συνολικά συλληφθέντες, διήρκεσε 4 ώρες με ένα δίωρο διάλειμμα στο ενδιάμεσο. Ο τελών υπό κράτηση C.S, που φέρεται να ήταν παρών και στη συνάντηση της γυναίκας με τον Σουτσιούογλου, φέρεται να είναι αυτός που ανάκτησε το υλικό που είχε σβηστεί από το κινητό της, να το πέρασε σε ένα USB και να το έδωσε στον Φαίζ Σουτσιούογλου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Γενί Ντουζέν για τη διαδικασία στο «δικαστήριο», το βίντεο φαίνεται ότι λήφθηκε τον Δεκέμβριο του 2020. Το υλικό σβήστηκε από τη γυναίκα που εμφανίζεται στο βίντεο με τα αρχικά P.G. Οι δύο άνδρες συλληφθέντες με τα αρχικά C.K και C.S φέρονται να εκφόβισαν την υπό κράτηση ύποπτη ότι «στη δουλειά αυτή υπάρχει εμπλοκή της ΜΙΤ και του κράτους». Η εν λόγω γυναίκα έδωσε στον υπό κράτηση άνδρα με τα αρχικά M.Ö, που ήταν ο ειδικός γραμματέας του κ. Σουτσιούογλου επί «υπουργίας» του, το υλικό λέγοντας ότι «είναι από τη ΜΙΤ». Στη συνέχεια όλοι οι προαναφερόμενοι συναντήθηκαν σε εστιατόριο με τον Φαίζ Σουτσιούογλου, στον οποίο δόθηκε το USB με το βιντεοσκοπημένο υλικό που είχε αναρτηθεί.

Η «αστυνομία» στο «δικαστήριο» ανέφερε ότι πήρε καταθέσεις από 18 άτομα, ενώ κατάσχεσε 14 κινητά και 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εξετάστηκαν 62 τηλεφωνικές συνδιαλέξεις, ενώ θα ληφθούν άλλες 20 καταθέσεις από ισάριθμα άτομα.

Ο υπό κράτηση άνδρας με το όνομα M.Ö δεν έχει αποδεχθεί τις κατηγορίες που του προσάπτονται. Οι κατηγορίες αφορούν παραβίαση της ιδιωτικής ζωής και σεξουαλική παρενόχληση.

Αναφέρθηκε επίσης στο «δικαστήριο» ότι όσον αφορά τον αριθμό από τον οποίο αποστάληκε το βίντεο έχει σταλεί σχετική επιστολή στο «νότο».

Μεταξύ των νέων στοιχείων που προέκυψαν στη δίκη, γράφει η Γενί Ντουζέν, ήταν ο ισχυρισμός του δικηγόρου της γυναίκας ότι η σχέση της με τον ενάγοντα, Ερσάν Σανέρ διαρκούσε ενάμιση χρόνο.

Στο μεταξύ, ο τ/κ Τύπος αναφέρεται σήμερα σε δήλωση χθες το απόγευμα του Ερσίν Τατάρ που είχε συνάντηση με τον υπό παραίτηση «πρωθυπουργό» και πρόεδρο του ΚΕΕ, Ερσάν Σανερ, ο οποίος του είπε ότι δεν επιθυμεί να συνεχίσει τα καθήκοντά του. Μετά και τη συνάντηση που είχε χθες το απόγευμα με τον ανεξάρτητο «βουλευτή», Μπερτάν Ζάρογλου, ο Τ/κ ηγέτης ανέφερε πως ο «γενικός εισαγγελέας» του ανέφερε πως θα πρέπει να εξαντληθεί το διάστημα των 60 ημερών που το «σύνταγμα» δίνει περιθώριο στον εκάστοτε «πρόεδρο» του ψευδοκράτους για να δώσει την εντολή σχηματισμού «κυβέρνησης» σε μέλη της «βουλής» και μετά να ορισθεί η ημερομηνία πρόωρων «βουλευτικών εκλογών».

Ωστόσο, συνέχισε ο κ. Τατάρ, από την παρούσα «βουλή» δεν μπορεί να προκύψει «κυβέρνηση» που να έχει ψήφο εμπιστοσύνης λέγοντας πως η «βουλή» μπορεί ανά πάσα στιγμή να συμφωνήσει εκείνη το θέμα της ημερομηνίας των «εκλογών».

«Το να μου πετάνε εμένα την μπάλα δεν είναι δίκαιο», ανέφερε ο κ. Τατάρ προσθέτοντας ότι προσπαθεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του με βάση το «σύνταγμα» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά είναι η «βουλή» που πρέπει να αποφασίσει γι’ αυτό το θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση