ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χ. Γεωργιάδης: Ο Αβέρωφ έχει τον πρώτο λόγο για τις προεδρικές εκλογές

Στο ίδιο μήκος, τόνισε ότι η συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές είναι πρόωρη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» του τηλεοπτικού σταθμού Sigma, έκανε δηλώσεις ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης, ο οποίος τοποθετήθηκε σχετικά με την εμπλοκή του δικηγορικού γραφείου «Νίκος Αναστασιάδης» στις αποκαλύψεις των Pandora Papers, στις προεδρικές εκλογές και στην μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης όπως και για την οικονομία της Κύπρου ευρύτερα.

Κληθείς να απαντήσει αν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές, απάντησε ότι ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχει τον πρώτο λόγο ως πρόεδρος του κόμματος. «Δεν έχουμε ανοίξει ακόμα αυτό το κεφάλαιο. Θεωρούμε πως είναι πρόωρο, δημοσιογραφικά για εμάς έχει ανοίξει και βλέπω και κάθε Κυριακή στον Τύπο και ένα καινούριο υποψήφιο» είπε ο κ. Γεωργιάδης.

Στο ίδιο μήκος, τόνισε ότι η συζήτηση για τις προεδρικές εκλογές είναι πρόωρη. «Έχουμε ακόμα ενάμιση χρόνο. Δεν πρόκειται να μπούμε σε μια πρόωρη άκαιρη προεδρολογία. Έχουμε διαδικασίες και μέσα από αυτές θα επιλέξουμε τον υποψήφιο πρόεδρο».

«Δεν θα βρούμε χρόνο ωφέλιμο, αν με το που τελειώνει μια εκλογική αναμέτρηση ξεκινά η μια άλλη» είπε ο κ. Γεωργιάδης. «Η Βουλή έχει μπροστά της ένα μακρύ κατάλογο σημαντικών μεταρρυθμίσεων που είχαν σταλώσει εκεί. Πρέπει να αποδείξουμε ότι εκτός από τις εκλογές μπορούμε να λειτουργήσουμε με ένα τρόπο ωφέλιμο για τον τόπο» κατέληξη.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση