ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χατζηγιάννης για Κάβο Γκρέκο: Λόγω προεκλογικής αναδεικνύονται θέματα της εκκλησίας

«Τα περί προεκλογικών σκοπιμοτήτων δεν έχουν σχέση με την προσπάθεια που καταβάλλουμε να κυριαρχήσει η νομιμότητα και να προστατευτεί το περιβάλλον», απάντησε ο Ανδρέας Καυκαλιάς.

Του Παύλου Νεοφύτου

«Σίγουρα είναι και προεκλογική περίοδος και προκύπτουν θέματα που παίρνουν φωτιά. Βλέπουμε τις εκκλησίες και αγνοούμε άλλα κτίρια, όπως η νομιμότητα σωματείων και ξενοδοχεία, που έγιναν ''σινικά τείχη''. Τώρα υπάρχει ένας ιδιαίτερος ζήλος σε σχέση με έργα της εκκλησίας, βέβαια η εκκλησία δεν είναι υπεράνω νόμου», ανάφερε στην Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής ο βουλευτής του ΔΗΣΥ, Κυριάκος Χατζηγιάννης. «Ο κανόνας θα πρέπει να είναι καθολικός και όχι να αναδεικνύονται επιλεκτικά εκείνα τα θέματα που έχουν άνθηση στη συγκεκριμένη προεκλογική περίοδο», ανάφερε.

Το θέμα συζήτησης στην Επιτροπή σήμερα ήταν οι εργασίες κατασκευής και ανέγερσης ναού σε περιοχή Νατούρα στο Κάβο Γκρέκο και οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

«Τα περί προεκλογικών σκοπιμοτήτων δεν έχουν σχέση με την προσπάθεια που καταβάλλουμε να κυριαρχήσει η νομιμότητα και να προστατευτεί το περιβάλλον», απάντησε ο βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ανδρέας Καυκαλιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Παύλου Νεοφύτου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση