ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Χριστοδουλίδης: Ανεξάρτητος ή μία χρυσή εφεδρεία για τον ΔΗΣΥ;

Στον ΔΗΣΥ έχουν ήδη ξεκινήσει να ανησυχούν κατά πόσο πίσω από τον τέως υπουργό Εξωτερικών βρίσκεται τελικά ο Νίκος Αναστασιάδης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η παραίτηση του Νίκου Χριστοδουλίδη, χωρίς να κάψει τις γέφυρες με τον ΔΗΣΥ και χωρίς να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον Αβέρωφ Νεοφύτου όταν ο τελευταίος τον είπε χρυσόψαρο, είχε διπλή ανάγνωση στον ΔΗΣΥ. Κάποιοι θεώρησαν πως η τοποθέτησή του ήταν αποτέλεσμα της μη συγκρουσιακής τάσης του τέως υπουργού. Άλλοι θεώρησαν πως ήθελε πάσει θυσία να αφήσει ένα παράθυρο ανοικτό, καθώς ακόμα ελπίζει πως θα αποτελέσει στο τέλος τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ.

Σε αυτό ρόλο θα παίξουν οι δημοσκοπήσεις που θα διενηργηθούν το επόμενο διάστημα και θα κρίνουν ποιος τελικά είναι ο εκλεκτός των Συναγερμικών και ενός ευρύτερου ακροατηρίου. Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ή ο Αβέρωφ Νεοφύτου; Ρόλο θα παίξουν και τα κόμματα, αν δηλαδή θα συνεργαστούν με έναν εκ των δύο. Στο επίκεντρο όλων αυτών βεβαίως βρίσκεται ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, του οποίου ο ρόλος έχει αρχίσει να προκαλεί δυσφορία στην Πινδάρου.

 

Διαβάστε το ρεπορτάζ της Μαρίνας Οικονομίδου στην έντυπη έκδοση της «Κ»

Γίνετε συνδρομητής της έντυπης έκδοσης στο κινητό σας, με μια εβδομάδα δωρεάν συνδρομή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΔΗΣΥ  | 
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση