ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Χριστοδουλίδης: Το επιτελείο και η ομάδα του (φωτογραφίες)

Έστησε το επιτελείο του στο κέντρο της Λευκωσίας και οργανώνει την στενή του ομάδα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στο κέντρο της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Κατσώνη, βρίσκεται το κεντρικό επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη. Το πολιτικό γραφείο του παραμένει στην Δημοσθένη Σεβέρη, ωστόσο σήμερα ανοίγει τις πόρτες και το επιτελείο όπου θα μπορούν να παρευρίσκονται οι εθελοντές της υποψηφιότητας Χριστοδουλίδη. Εκτός από το κεντρικό επιτελείο, έχουν ανοίξει επιτελεία σε όλες τις άλλες επαρχίες.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Νίκος Χριστοδουλίδης στήνει σιγά σιγά την ομάδα του. Έχει ήδη παρουσιάσει μέρος της ομάδας του σε πρόσφατο βίντεο και συγκεκριμένα τον συντονιστή του προεκλογικού προγράμματος Χαράλαμπο Κωνσταντίνου, την Τζόζι Χριστοδούλου, τον Χριστόδουλο Χαραλάμπους, τη Μικαέλα Ράσπα και τη Γεωργία Ζαβρίδου.

Στην επικοινωνιακή ομάδα βρίσκονται οι δημοσιογράφοι Μαριλένα Ευαγγέλου, Κυριάκος Ιακωβίδης, Ανδρέας Γιώρτσιος, με τον τελευταίο να οργανώνει τις εκδηλώσεις του υποψηφίου. Στα πρόσωπα που θα βγαίνουν μπροστά συγκαταλέγονται ο παραιτηθείς δημοτικός σύμβουλος Πάφου και παραιτηθέν μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ Κωνσταντίνος Λετυμβιώτης και ο προερχόμενος από τον χώρο του ΔΗΚΟ και διευθυντικό στέλεχος σε διεθνή συμβουλευτικό οργανισμό Γιάννης Παναγιώτου. Μαζί τους και η δημοτική σύμβουλος Λεμεσού του ΔΗΣΥ Μαρίνα Χατζημανώλη.

Ο συντονισμός επιτελείου και συνεργαζόμενων κομμάτων, γίνεται μεταξύ των Μαριλένας Ευαγγέλου, Μαρίας Παναγιώτου και Γιώργου Γεωργίου από την ΕΔΕΚ και Μιχάλη Δαμιανού και Χρύση Παντελίδη από το ΔΗΚΟ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση