ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Υπ. Υγείας: Δύσκολη η σημερινή μέρα για την Εκκλησία και την Κύπρο

Δεν έχω λόγια να πω. Ήρθα εδώ να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένεια, ανέφερε ο κ. Χατζηπαντέλα

ΚΥΠΕ

Είναι δύσκολη η σημερινή μέρα για την Εκκλησία και την Κύπρο, είπε ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλας, σε δηλώσεις του από την Αρχιεπισκοπή, όπου μετέβη μετά την εκδημία του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου Β' κατά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας.

«Όπως όλοι γνωρίζετε χάσαμε τον Αρχιεπίσκοπο μας πριν λίγες ώρες. Δεν έχω λόγια να πω. Ήρθα εδώ να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένεια», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ενήμερος, ο κ. Χατζηπαντέλας είπε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κρατείτο ενήμερος και σημείωσε ότι είχε επικοινωνήσει και χθες βράδυ με τον Πρόεδρο και σήμερα το πρωί.

«Είναι ενήμερος για τα πάντα», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση, ο Υπουργός Υγείας είπε ότι θα γίνει συνεδρία της Ιερά Συνόδου με τον Τοποτηρητή του Θρόνου και θα ληφθούν οι ανάλογες αποφάσεις.

Στην Αρχιεπισκοπή μετέβη νωρίτερα και ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, ενώ αποχώρησε χωρίς να προβεί σε δηλώσεις. Την ίδια ώρα συνεχίζεται η προσέλευση μελών της Ιεράς Συνόδου.

Στην Αρχιεπισκοπή οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες, ενώ οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα. Αυξημένη είναι και αστυνομική παρουσία μπροστά και γύρω από την Αρχιεπισκοπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

Στην ομιλία της η Δημητρίου αναφέρθηκε στις πολλαπλές προκλήσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν παρά μόνο με τη συλλογική ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ