ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΥΠΕΣ: Ενημέρωσε το ΕΒΕ Λάρνακας για μεταρρύθμιση της ΤΑ και μεταναστευτικό

Ο κ. Νουρής απάντησε σε ερωτήσεις επιχειρηματιών της Λάρνακας

ΚΥΠΕ

Για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το μεταναστευτικό και άλλα θέματα, ενημέρωσε ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΕΒΕ) Λάρνακας και επιχειρηματίες της πόλης.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται ότι «ο Υπουργός Εσωτερικών Νίκος Νουρής συνοδευόμενος από τον Έπαρχο Λάρνακας Οδυσσέα Χατζηστεφάνου και τη Διευθύντρια του Κτηματολογίου Λάρνακας Ασπασία Λάμπρου, επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου τα γραφεία του ΕΒΕ Λάρνακας, όπου συναντήθηκε με το Διοικητικό του Συμβούλιο, επιχειρηματίες και εκπροσώπους επαγγελματικών Συνδέσμων».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης «ο Υπουργός Εσωτερικών ενημέρωσε μεταξύ άλλων το ΕΒΕΛ για το θέμα της μεταρρύθμισης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, το μεταναστευτικό, για τις ενέργειες του Υπουργείου για εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του, για το στεγαστικό σχέδιο αναζωογόνησης ακριτικών και μειονεκτικών περιοχών, για τις χρεώσεις στη μίσθωση κρατικής γεωργικής γης και για την παραχώρηση άδειας παραμονής σε ξένους φοιτητές».

Ο κ. Νουρής προσθέτει η ανακοίνωση «απάντησε σε ερωτήσεις επιχειρηματιών της Λάρνακας».

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λάρνακας Σταύρος Σταύρου «εξέφρασε ευχαριστίες στον Υπουργό Εσωτερικών για την επίσκεψη του και τη συνεργασία που υπάρχει με τις υπηρεσίες του Υπουργείου του. Ταυτόχρονα σημείωσε την επιθυμία του Επιμελητηρίου και των μελών του για αλληλοενημέρωση και συνεργασία προς όφελος της τοπικής οικονομίας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση