ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΥΠΕΣ Πετρίδης, Υφυπουργός Πάλμας, Διευθυντής Γραφείου Σοφοκλέους

Ανακοινώθηκαν επίσημα από το Προεδρικό οι αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Κωνσταντίνος Πετρίδης στο Υπουργείο Εσωτερικών, Βασίλης Πάλμας Υφυπουργός παρά τω Προέδρω και Μιχάλης Σοφοκλέους διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας, είναι οι τρεις επιλογές του Νίκου Αναστασιάδη μετά την παραίτηση Σωκράτη Χάσικου και τις αλλαγές που προέκυψαν.

Τα νέα πρόσωπα ανακοινώθηκαν επίσημα από το Προεδρικό, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ της «Κ» σχετικά με τη μετακίνηση του στενού συνεργάτη και Υφυπουργού παρά τω Προέδρω Κωνστνατίνου Πετρίδη στο Υπουργίο Εσωτερικών. Στην κοινή θέση που προέκυψε ο Νίκος Αναστασιάδης επέλεξε ένα πρόσωπο το οποίο είχε συμμετέχει ενεργά στο προεκλογικό του επιτελείο στις τελευταίες προεδρικές εκλογές. Πρόκειται για τον Βασίλη Πάλμα ο οποίος δεν προέρχεται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό και επί προεδρίας Τάσσου Παπαδόπουλου είχε χρηματίσει Κυβερνητικός Εκπρόσωπος. Ο κ. Πάλμας είναι μέλος της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών.

Ο Μιχάλης Σοφοκλέους καταλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή του Προεδρικού Γραφείου και προέρχεται από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Ο κ. Σοφοκλέους είναι εκτελεστικό διευθυντής του Ινστιτούτου Γλαύκος Κληρίδης.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση